Fem grunde: Derfor er Frankfurt det bedste valg

Nicklas Bendtner skriver formentlig senest torsdag under på en kontrakt med tyske Eintracht Frankfurt. Ekstra Bladet giver dig her fem grunde til, hvorfor det er et godt valg

Frankfurts hjemmebane Commerzbank-Arena kan blive hjemsted for Nicklas Bendtner (Foto: André Pühlmann)
Frankfurts hjemmebane Commerzbank-Arena kan blive hjemsted for Nicklas Bendtner (Foto: André Pühlmann)
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premiere League

1. Europæisk fodbold

Efter den flotte sjetteplads i Bundesligaen kan Nicklas Bendtner se frem til europæisk fodbold, selv om det er ’taberturneringen’ – Europa League i efteråret. Det betyder noget med en ekstra udfordring på den europæiske scene, selv om det ikke er i Champions League.

2. Interessen

Bundesligaen er en af de ligaer i fodbold-Europa med størst vækst. Interessen er enorm fra de vilde tyskere. Tilskuerne stormer til de flotte og imponerende kamparenaer i Tyskland, hvor der næsten altid er røde lygter til kampene. I Frankfurt sidder der 51.000, hver gang hjemmeholdet går på banen.

Afsløring: Bendtner bevarer superløn

3. Intet pres om topplacering

Hvis Frankfurt bliver den nye klub, kommer Bendtner til en klub, der i den kommende sæson vil være glade for at slutte mellem nummer 6-10 i Bundesligaen. Der er intet krav og forventning til, at Frankfurt skal helt i toppen af tabellen. Efter oprykningen før sidste sæson handler det om at etablere sig fast i ligaen.

4. Disciplin og høje krav

Bendtner er ikke prototypen på en angriber, der bare retter ind til højre. Men han befinder sig på et tidspunkt i karrieren, hvor han har godt af den tyske mentalitet – Ordnung muss sein. Der er oftest streng disciplin i klubberne, og når man har spillet kampe lørdag eftermiddag, er det op søndag morgen til træning hos træner Armin Veh (foto). Og der bliver gået til stålet på træningsbanen i de tyske klubber.

5. Åbenheden

For Nicklas Bendtner bliver det noget af en omvæltning at skifte fra en beskyttet tilværelse i England og Italien til det åbne Tyskland. Her kan folket for det meste se træningen og efterfølgende få autografer. Det er indlysende, at Bendtner bliver tvunget til at give mere af sig selv, hvis han kommer til et land, hvor åbenheden er langt større for fans og offentligheden.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+