TV: Transfervinduets største brøler

Angriberen Peter Odemwingie blev transfervinduets største taber, da hans forsøg på at tvinge et klubskifte igennem faldt til jorden med et brag - se ham give interview som QPR-spiller

Peter Odemwingie fik dummet sig grundigt under transfervinduets sidste dag i går. (Foto: PA)
Peter Odemwingie fik dummet sig grundigt under transfervinduets sidste dag i går. (Foto: PA)

'Spillerne har for meget magt,' lyder en brok-kliché fra klubberne ofte, når det kommer til handler, som en given spiller selv presser hårdt på for.

Den magt havde West Bromwich Albions nigerianske angriber Peter Odemwingie dog ingen af, da han prøvede at presse et klubskifte i gennem til Queens Park Rangers torsdag. Inden da havde Odemwingie dog givet SkySports et interview som QPR-spiller.

QPR havde budt små 30 millioner kroner for angriberen, men det tilbud afslog WBA. Odemwingie tog dog til London alligevel og troppede op på QPR's hjemmebane Loftus Road for at presse sin klub til at acceptere tilbuddet.

Der nægtede QPR at lukke ham ind, fordi klubben ikke var blevet enige med West Brom., og QPR ikke ville have noget der bare mindede om forhandlinger med en spiller, der er under kontrak i en anden klub.

Læs også:

Se også: Hov, Laudrup - hvor blev angriberen af?

- Han blev ikke tilladt adgang til stadion. Vi vil aldrig vise mangel på respekt overfor en anden klub og forhandle med en af deres spillere, uden deres tilladelse, sagde QPR-chef Philip Beard til The Sun.

Men i stedet for at tage hjem med uforrettet sag, satte Odemwingie sig i sin bil på parkeringspladsen foran Loftus Road, hvor han gennem forruden gav et interview til SkySports på live-tv.

- West Brom. er mit hjem, men QPR er et nyt kapitel. Jeg håber bare, at West Brom bliver glade, og jeg er meget optimisk omkring en transfer, lødet fra Odemwingie.

Det optimisme sad han dog helt alene med, og da transfervinduet var små 20 minutter fra at smække i, dukkede QPR-manager Harry Redknapp op på SkySports.

- Den handel bliver ikke til noget, lød det fra Redknapp.

- Jeg har ondt af knægten og måden, tingene udviklede sig på. Jeg tror, at han fik at vide, at han skulle dukke op (hos QPR, red.), at vi havde afgivet et bud, der var blevet accepteret.

Se mere:

Se også: Thomas Sørensen får ny konkurrent i Stoke

- Det må have været lidt misinformering et eller andet sted. Forhandlingerne bliver ikke genoptaget så sent på aftenen, beklagede QPR-manageren.

Dermed måtte Odemwingie se i øjnene, at han stadig var under kontrakt med WBA - og tage den lange tur tilbage til Birmingham, hvor han i dag skal stille op til træning.

Og man må håbe for Odemwingie, at eventuelle broer, han skal krydse på sin vej tilbage, ikke er brændt helt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere