Svinestreg af Tottenham-boss: Ville blokere Özil-handel

Daniel Levy ringede til Real Madrids-præsident, Florentino Perez, for at stoppe klubbens salg af Mesut Özil til Premier League-konkurrenten Arsenal

Mesut Özil (Foto: AP)
Mesut Özil (Foto: AP)

Tottenham havde netop afskippet Gareth Bale til Real Madrid, da nyheden om at madrilerne var ved at sælge stjernespilleren Mesut Özil til Arsenal tikkede ind i nyhedsstrømmen. Og for Tottenhams formand, Daniel Levy, blev det for meget. Han ville ikke acceptere, at klubben netop havde solgt sin bedste spiller til Real Madrid, blot for at se en Premier League-konkurrent hapse fra spaniernes overflødighedshorn af klassespillere.

Se også: Özil smadrer transferrekord i Arsenal

Derfor skulle Tottenham-bossen ifølge den spanske avis El Confidencial have ringet til sin nye ven, Real Madrids præsident, Florentino Perez, for at få stoppet forhandlingerne mellem den spanske storklub og Arsenal.

Se også: Mesut Özil om Real Madrid-exit: Ancelottis skyldSe også: Ronaldo er vred over Özil-salg

Avisen skriver, at Levy følte sig ført bag lyset af Real Madrid, der som led i forhandlingerne omkring Bale havde indgået en partnerskabsaftale med Tottenham.

Men som bekendt gik Özils skifte til Arsenal alligevel igennem. Måske var de 375 millioner kroner, som Perez og Real Madrid kunne indkassere ved salget af tyskeren, alligevel vigtigere end en partnerskabsaftale med den hvidblusede London-klub.

Se også: Özils far skyld i Real-exitSe også: Ramos: Özil den sidste der skulle sælges

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere