Annonce:
Annonce:

Agger om Barca-skifte: Klubben ville ikke sælge mig

Liverpool hentede to midtstoppere i sommer – venstrebenede og franske Mamadou Sakho på 23 år og portugisiske Tiago Ilori på 20. Men Daniel Agger er kold

Daniel Agger (Foto: AP)
Daniel Agger (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

– Til januar har jeg været der i otte år, og hvis du tæller, hvor mange midterforsvarere, der er gået igennem systemet i den periode, skal du bruge mere end en hånd. Det er rigtig mange, og jeg står der altså stadig. Det tror jeg, der er en grund til. Det ved jeg, der er!

– For mig handler det også om at gøre det hold så stærkt som muligt, for jeg vil altså stadig gerne vinde noget. Jeg er der også kun af den grund, at jeg tror, det er muligt. Derfor er jeg interesseret i at være med i en trup på 25 stærke spillere, og dem, der er købt i sommer, er helt klart med til at hæve niveauet, siger landsholds-kaptajnen.

– Hvor tæt var du selv på at skifte til Barcelona?

– Det var jo op til klubben. Klubben ville ikke sælge mig, og så var det sådan.

– Ærgrer det dig?

– Det kan vi altid snakke om...

'Agger bliver, så længe vi vil have ham'Her er listen: Så meget tjener de danske PL-stjerner

– Skal du nogen sinde spille andre steder?

Annonce:

– Det ved jeg ikke. Lige nu har jeg to og et halvt år tilbage af min kontrakt, og dem agter jeg at udfylde. Jeg er glad for Liverpool og har det godt. Vi har et spændende hold, og hvis jeg kan vinde noget med dem, så vil det være stort. For det er en kæmpe klub.

– Det så jeg så sent som i sommer, da vi var på tur rundt i Asien. Du får et chok over, hvor mange mennesker der tænker på den her klub. Hvor mange mennesker i de fjerneste egne af verden, der elsker Liverpool.

– At se 120.000 mennesker på et stadion i Melbourne og rundt omkring i byen. Vi kunne ikke gå nogle steder. Så fløj vi til Thailand, altså, det var... Vi havde 20 km bustur, og hele vejen på den strækning stod der mennesker. Der var rødt hele vejen ned. Folk var glade.

– De klubber, hvor det sker, de kan tælles på én hånd. Selv om vi ikke lige har haft de bedste resultater de sidste par år, så er det sgu imponerende, at det bare vokser.

Læs det store interview med Daniel Agger i dagens Ekstra Bladet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: