Rodgers: Suarez til Arsenal kommer ikke til at ske

Arsenal ville have Luis Suarez i sommer, men sådan en handel ville aldrig komme til at ske, fortæller Liverpool-manager Brendan Rodgers

(Foto: Scott Heppell/AP)
(Foto: Scott Heppell/AP)

En af sommerens største transferhistorier var historien om handlen, der aldrig blev til noget.

Arsenal bød to gange på Liverpools stjerneangriber Luis Suarez i sommerens transfervindue, og Luis Suarez sagde endda selv, at han gerne ville væk. Så måtte forudsætningerne for et skifte være gode, men nej. Han er stadig i Liverpool – de ville ikke sælge til London-klubben, sagde de.

Selv om andre klubber også blev meldt interesserede i Suarez, så var Arsenal den stærkeste bejler, men et skifte var, som manager Brendan Rodgers forklarer det i dag, 'aldrig ville komme til at ske.'

- Jeg forstår godt, når Arsenal vil have en spiller som Luis, for han er en af de bedste angribere i verden. Men ville ikke kunne lade sig gøre. For os og for den institution, vi er, ville vi aldrig sælge en spiller til en rival, en konkurrent, siger han.

Se også: TV: Suarez-hattrick var exceptionelt

- Der var alle slags rygter i sommer, men vi var meget klare og bestemte i vores ledelsesstil. Fra toppen og hele vejen ned var det klart, at vi ikke ville det her. Vi er også nødt til at give kredit til de andre spillere. Det har ikke været let for dem. Der skal også være kredit til ejerne og lederne af klubben, fordi de bakkede op om mine tanker som manager, siger Rodgers.

Luis Suarez kom sent i gang i denne sæson, idet han skulle afsone de sidste karantænedage for at bide Chelseas Branislav Ivanivic i sidste sæson. Men efter comebacket har han været giftig. Seks mål i fire kampe, har han scoret.

I morgen møder Liverpool og Luis Suarez netop Arsenal i en topkamp i Premier League.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere