Lukaku imponerer Tottenham-manager

Tottenham skal passe på Romelu Lukaku, når London-klubben møder Everton i weekenden, fortæller manageren Andre Villas-Boas

Foto: AP/Jon Super
Foto: AP/Jon Super

Evertons lejesvend fra Chelsea, Romelu Lukaku, har bombet fem gange i syv kampe, siden han ankom til Liverpool. På søndag får Everton besøg af Tottenham, som Lukakus gamle manager, Andre Villas-Boas, står i spidsen for.

Og faktisk har belgieren tidligere langet kraftigt ud efter Villas-Boas og sagt, at han aldrig vil tilgive manageren for sin behandling af ham i Chelsea, hvor Lukaku ikke fik meget spilletid.

Se også: Eksperterne er enige: Her er de største PL-overraskelser

Lukaku og Villas-Boas har dog begravet stridsøksen, og Tottenham-manageren roser også angriberen inden weekendens kamp.

- Spilleren gjorde det ekstremt godt sidste sæson og har fortsat med at gøre det godt for Everton. Potentialet er der, siger Villas-Boas ifølge Sky Sports og fortsætter:

- Vi anerkender alle, at han kan blive en indflydelsesrig angriber i fremtiden. Chelseas standarder er meget, meget høje, så springet vil blive meget svært for ham, men han har vist, at han kan klare Premier League, og det er endnu et skridt op for ham hos Everton.Søndagens kamp mellem Everton og Tottenham starter klokken 14:30.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere