Reid drømmer om Wembley

West Hams Winston Reid håber på at holdet kan spille sig frem til Liga Cup-finalen.

Winson Reid håber på, at West Ham kan gøre god figur i Liga Cup'en. (Foto: Lefteris Pitarakis/AP)
Winson Reid håber på, at West Ham kan gøre god figur i Liga Cup'en. (Foto: Lefteris Pitarakis/AP)

Sidste år var det Michael Laudrups Swansea, der vandt den engelske Liga Cup, og året forinden var det Birmingham, der tog titlen. Det er med andre ord en turnering, som klubberne, der ikke normalt spiller med i topstriden i Premier League, har en chance for at vinde. Som for eksempel West Ham, der er i kvartfinalen i turneringen.

Her skal West Ham og Winston Reid op mod Tottenham og Christian Eriksen, som de for nylig slog 3-0 i ligaen, og den tidligere FC Midtjylland-spiller håber meget på, at London-klubben kan gå hele vejen i denne sæson.

- Jeg synes, at en god sæson for West Ham ville være at have en god cupturnering og gå hele være til Wembley. Det vile være dejligt at vende tilbage til Wembley, hvor vi har været en gang tidligere i forbindelse med playoff til Premier League. Vi er der ikke endnu, men vi er på vej, siger forsvarsspilleren til Daily Mirror.

Se også: West Ham skriver med gammel kending

Winston Reid er blevet fast mand i West Hams forsvar og har i den grad været en af klubbens vigtigste spillere de sidste par sæsoner. Andre klubber har da også fået øje på den newzealanske landsholdsspiller, der er blevet rygtet til Arsenal.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere