Lindegaard om skræk-uheld: Han vendte det hvide ud af øjnene

Norwichs Robert Snodgrass blev sendt til tælling i en dramatisk knockout i pokalkampen mod Manchester United - episoden skete lige foran Anders Lindegaard

Anders Lindegaard bøjet over en bevidstløs Robert Snodgrass under tirsdagens Capitol One Cup-kamp mod Norwich. (Foto: Martin Rickett/AP)
Anders Lindegaard bøjet over en bevidstløs Robert Snodgrass under tirsdagens Capitol One Cup-kamp mod Norwich. (Foto: Martin Rickett/AP)

Midtugens Capital One Cup gav endelig spilletid til Manchester Uniteds danske reservekeeper Anders Lindegaard, som stod en fejlfri kamp i 4-0-sejren over Norwich. Første gang, danskeren var i aktion under David Moyes, og første start for United på højeste niveau siden 38. spillerunde sidste sæson, hvor United spillede 5-5 mod WBA.

Kampen som sådan er hurtigt glemt, og alligevel hænger den fast i Lindegaards erindring.

Han var nemlig tilskuer til et dramatisk sammenstød mellem Robert Snodgrass og Uniteds back Rafael, som resulterede i et regulært knockout til Norwichs midtbanespiller og otte minutters kamppause.

Se også: Lindegaard endelig med hos United

I sin ugentlige blog hos spillebørsen Betfair beskriver Anders Lindegaard situationen.

- Idet jeg rejste mig, så jeg Snodgrass blive liggende og tage sig til hovedet. Jeg smed bolden fra mig og gik over for at se, om han var slået ud. Idet jeg spurgte ham, om han var okay, kiggede han på mig og vendte det hvide ud af øjnene. Gik ud som et lys. Ubehageligt.

- Det tog en båre, et hold læger og ti minutter, før spillet blev genoptaget. Efterfølgende bulletiner lyder på, at han blev taget til hospitalet med en hjernerystelse, skriver Lindegaard.

På hospitalet kunne lægerne kontatere, at et slag mod øjenhulen havde resulteret i hjernerystelsen, der formentlig holder Robert Snodgrass ude af lørdagens kamp mod Manchester City.

Se også: Exit Lindegaard? United lurer på ny keeper

Ud over den voldsomme episode glæder Anders Lindegaard sig over kamptræningen.

- Spilletid hænger ikke på træerne for tiden, så det handler kun om én ting, når det endelig sker. Nyde det i fulde drag. Der er ganske enkelt ikke noget bedre end at træde op på scenen på Old Trafford med Manchester United på brystet og gøre sig klar til kamp, skriver han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere