TV: Cazorla-scoring udløser vanvittige jubelscener

Santiago Cazorla bragte Arsenal på sejrskurs i topbraget mod Liverpool, og sendte hjemmeholdets spillere og fans i ekstase

Hellere lille og vågen en stor og doven.

I hvert fald man ellers har teknisk kunnen som Santiago Cazorla. Spanieren bragte Arsenal foran 1-0 i hjemmekampen mod Liverpool lørdag aften.

Chancen kom i scene, da backen Barcary Sagna fandt til baglinjen, hvorefter franskmanden sendte et præcist indlæg ind i boksen.

Her dukkede Cazorla op, og selv om han - med sine 168 centimeter - ikke rager meget op i landskabet, lykkedes det ham alligevel at sende et hovedstød mod mål.

Det forsøg blev dog adresseret til den ene målstolpe, men heldigvis for Arsenal reagerede Cazorla hurtigt og fulgte selv op og bankede bolden i nettet.

Og så kunne jublen ellers bryde løs på Emirates Stadium, hvor de mange tusinde Arsenal-fans gik amok. Ikke overraskende, da målet kan få afgørende betydning i Premier Leagues topkamp, hvor både Arsenal og Liverpool er blandt bejlerne til at løfte trofæet i maj næste år.

Senere udbyggede Aaron Ramsey føringen til kampens slutresultat med en fremragende langskud, og Arsenal fik dermed fuldt pointudbytte i dagens dyst.

TV: Cazorla sender Arsenal på sejrskurs i topkampSe Cazorlas fikse scoring her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere