SLUT: Nederlag til Laudrup i hadets kamp

Cardiff og Swansea møder hinanden for første gang nogensinde i Premier League

(Foto: AP)
(Foto: AP)

FØLG CARDIFF-SWANSEA LIVE I TEKST ØVERST OPPE

Mere end 5000 betjente er udkommanderet til at holde styr på tilhængerne, når Cardiff og Swansea for første gang i historien mødes i Premier League.

Gæsternes fans bliver sædvanen tro kørt i busser fra Liberty Stadium og direkte til stadion i Cardiff - og retur igen efter kampen. Der er ingen anden måde, Swanseas fans kan komme til kampen.

En stribe voldsomme sammenstød op gennem 1980’erne og 1990’erne betød, at udeholdets tilhængere blev udelukket fra lokalopgørene i en håndfuld år. Selv om hooligans skabte store problemer i den periode, så er der ingen andre steder i Storbritannien, hvor politiet har taget tilsvarende skridt.

Se også: Så grimt er hadets opgør i Wales

Men det er bestemt ikke første gang, at Michael Laudrup, der i dag sidder i managersædet hos Swansea, får lvo at være deltager i hadets kamp.

Han har spillet med , når Real Madrid og Barcelona har mødtes, når Lazio og Roma har mødtes i Serie A, og 'De Klassieker' i Holland mellem Ajax og Feyenoord, samt mange andre opgør, hvor der har været masser på spil mellem klubbernes fans.

Her kan du se, hvor mange vilde derbyer Michael Laudrup tidligere har overværet

Så selvom det walisiske brag i aften også bliver i en vild og intens kulisse, så er det næppe noget, der får Laudrup til at ryste på hænderne.

FØLG CARDIFF-SWANSEA LIVE I TEKST ØVERST OPPE

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere