Liverpool raser: Snydt for udligning

Brendan Rodgers var rasende over dommerpræsationen i Liverpools nederlag til Arsenal

LONDON (Ekstra Bladet): Liverpool blev frarøvet en livline i topbraget mod Arsenal, da dommer Martin Atkinson hindrede holdet i at tage det hurtige frispark, der gav udligningen til 1-1 syv minutter efter Arsenal havde åbnet scoringen.

Det mente Liverpool-manager Brendan Rodgers, da han efter slutfløjtet mødte Ekstra Bladet.

- Det var en skidt beslutning fra dommeren. Jeg fik forklaret af fjerdedommeren, at det ikke var muligt at tage et hurtigt frispark, fordi der skulle uddeles en advarsel.

Se også: TV: Drømmetræffere satte Arsenal på tronen

- Det er jo nedslående, at vi render rundt og instruerer vores spillere i, at de skal lade være med at spille på frispark og rulle rundt.

Når der så bliver begået et klart frispark for at stoppe et opløb, så får man ikke mulighed for at spillevidere, når vi kan tage frisparket hurtigt, sagde Brendan Rodgers på pressemødet.

Liverpool-manageren roste Martin Atkinson for en god indsats, men lige præcis genvejen ind i kampen via det hurtige 1-1 mål havde han ingen forståelse.

Se også: Tidligere Liverpool-legende: Brug Agger her

Bacary Sagna rev Luis Suarez omkuld midt på Arsenals banehalvdel i et kontrastød. Suarez fangede hurtigt bolden og lagde den på jorden og sendte Daniel Sturridge afsted mod mål, hvor angriberen afleverede på tværs til Jordan Henderson.

Midtbanespilleren måtte dog høre dommer Atikinson blæse i fløjten inden han kunne skubbe bolden i det tomme net.

Se også: Danskerne venter stadig på gennembruddet

Brendan Rodgers dvælede dog ikke mere med den afblæste udligning end at han anerkendte, at Arsenal havde været det bedste mandskab på dagen.

- Jeg har hele tiden sagt, at vi har lang vej endnu, før vi er en mesterskabskandidat. Men jeg er parat til at gå efter den plads i top fire, som vi sidder på nu. Det er helt fair at gøre status på den måde efter ti kampe,sagde Brendan Rodgers.

- Men skal det lykkes så har vi brug for lidt held, og vi skal også undgå skader til nøglespillere.

TV: Liverpool snydt for mål for ligegyldigt gult?Se situationen, der bragte Rodgers i det røde felt, og vurdér selv, om manageren har en sag

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere