Bitter Laudrup: De havde kun én chance

Michael Laudrup følte, at Swansea var godt kørende i store dele af det walisiske derby, inden Cardiffs scoring ændrede opgøret

Michael Laudrup og Swansea tabte det walisiske derby søndag eftermiddag. (Foto: AP)
Michael Laudrup og Swansea tabte det walisiske derby søndag eftermiddag. (Foto: AP)

Det blev langt fra det derby, Michael Laudrup havde drømt om.

Det startede ellers lovende, og danskerens Swansea-mandskab sad på begivenhederne i en den første del af akten, som spillemæssigt aldrig blev den store oplevelse.

Se også: TV: Alt gik galt for Laudrup i historisk derby

Ofte kan mål rette op på en trist åbning, men Swansea havde ikke skarpheden, da mulighederne bød sig. Derfor forblev det 0-0 ved halvleg. Og det skulle vise sig at blive dyrt.

For i anden halvleg straffede Cardiff gæsterne ved at score til kampens slutresultat 1-0, og så måtte udeholdet drage hjem uden point.

Se også: Laudrups vilde derbyer

Ikke overraskende ærgrer det Michael Laudrup, der følte, at hans udvalgte havde kampen under kontrol, indtil modgangen indtraf.

- Jeg synes, vi dominerede i første halvleg på midtbanen med Jonjo Shelvey, Jonathan de Guzman og Leon Britton . Vi havde kun et par chancer, men vi holdt dem væk fra muligheder, siger Michael Laudrup til Sky Sports.

- De scorede på et hjørnespark, og det var vel den eneste chance, de havde i kampen. Det gør ondt at tabe et derby, men sådan er det.

- Mine tanker, i forhold til anden halvleg, var at putte to offensive spillere ind og forsøge at gå efter alle tre point, men lige før det skete, scorede de, og så blev Michu skadet.

Se også: Så grimt er hadets opgør i Wales

Det slag var nok til at slå Swansea ud, og Laudrups drenge formåede ikke at rejse sig. Til sidst blev nederlaget endda krydret med endnu et trist twist.

Målmand Michael Vorm blev således udvist i de døende minutter, da han som bagerste mand ureglementeret forhindrede en Cardiff-spiller i at komme til afslutning.

- Han var den sidste mand, så det er det, der kan ske, svarede Laudrup på spørgsmålet, om udvisningen var i orden.

Nu får Swansea-holdet så mulighed for at sunde sig i nogle dage, inden de på torsdag gæster Kuban Krasnodar i Europa League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere