TV: Her får Tottenham-keeper 94 kilo i hovedet

Et voldsomt sammenstød mellem Romelu Lukaku og Hugo Lloris betød, at kampen mellem Everton og Tottenham måtte afbrydes i adskillige minutter

Det var tydeligt, at der var meget på spil, da Everton og Tottenham tørnede sammen søndag eftermiddag.

Begge mandskaber kæmper for at hænge fast i den absolutte top af Premier League, og der blev kæmpet om hver en bold i den tætte dyst, der endte uden scoringer.

Det kunne dog være gået anderledes, hvis ikke udeholdets franske keeper, Hugo Lloris, solgte sig dyrt med et kvarter tilbage af dysten.

Se også: TV: Se alle lørdagens 27 Premier League-mål

Her havde Evertons Romelu Lukaku sat kurs mod Tottenham-målet i jagten på en dyb stikning, men belgieren nåede dog ikke bolden i tide.

Det gjorde en opmærksom og modig Hugo Lloris til gengæld, da målmanden i heroisk stil havde bevæget sig ud i sit felt for at afværge situationen.

Det blev belønnet. På godt og ondt. Lloris nåede ganske vist frem til læderet først og fik begge hænder på kuglen, men da Lukaku ikke evnede at bremse sig fremløb, tordnede den 94 kilo tunge forward direkte ind i målmanden, der af gode årsager ikke kunne beskytte sig med armene.

Resultatet blev brutalt. Lukakus knæ ramte Lloris’ hoved, og keeperen gik ud som et lys.Da Tottenham heller ikke havde held med deres afslutninger, endte opgøret i en nulløsning, og begge mandskaber holder dermed snor i de øvrige tophold.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere