Pato kan afløse Nicklas Bendtner

Alexandre Pato er på listen over angribere, der interesserer Arsene Wenger, når Arsenal går på markedet for at finde en angriber, der kan sende Nicklas Bendtner til en mindre Premier League-klub

Alexandre Pato er på Wengers ønskeliste (Foto: AP)
Alexandre Pato er på Wengers ønskeliste (Foto: AP)

Tottenham og Arsenal kæmper om Alexandre Patos underskrift. Den 24-årige angriber spiller nu i Corinthians, men kan i januar blive sendt tilbage til Europa, som han forlod for snart et år siden, da han brød med AC Milan.

Corinthians er villige til at sælge i januar, hvis én af de to engelske storklubber kommer med et bud.

- Med tankte på hans værdi tror jeg, det bliver svært for ham at komme til en anden brasiliansk klub. Hvis de to klubber (Arsenal og Tottenham red.) er interesserede i Pato, vil vi ikke afvise at sælge ham på vintertransfermarkedet, siger Corinthians-direktør Roberto Di Andrade til Radio Bandeirantes.

Kommer han til Arsenal, kan det meget vel være som afløser for Nicklas Bendtner, der godt nok har fået spilletid for Arsenal i denne sæson, men tiden på banen har trods alt været begrænset, og det ventes, at Arsenal vil sælge ham. Det har Premier League-kvartetten Stoke, Hull City, Crystal Palace og Sunderland, i følge engelske Metro, fået øjnene op for.

De overvejede alle Nicklas Bendtner i sommer, og flere af dem var også tæt på. I sidste ende ville Wenger dog ikke sælge, da det ikke lykkedes at finde en anden angriber. Kommer Pato eller en anden angriber i januar, kan Bendtner få lov at rejse.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?