TV: Se anførerens smukke solomål mod Hull

Adam Lallana demonstrerede, hvorfor han lige nu er god nok til det engelske landshold

Adam Lallana sluttede sin fornemme solotur med scoring til 3-0. (Foto: Sean Dempsey/AP)
Adam Lallana sluttede sin fornemme solotur med scoring til 3-0. (Foto: Sean Dempsey/AP)

Havde den engelske landstræner, Roy Hodgson, haft en enkelt eller to betænkeligheder ved at udtage Southampton-trioen Jay Rodriquez, Rickie Lambert og Adam Lallana til sin trup mod Chile og Tyskland, så parkerede han dem nok lørdag eftermiddag.

Trioen og holdkammeraterne var i fint spillehumør mod Hull, der blev besejret med 4-1 og de tre landsholdsspiller blev gennem samtlige 90 minutter hyldet på skift af hjemmepublikummet. I særdeleshed anfører Adam Lallana, der kvitterede med det, der må være et af de smukkeste solomål scoret på St. Marys.

Han tog bolden midt på Hulls banehalvdel og trak mod venstre, forbi først den ene og så den anden Hull-spiller inden han sparkede bolden forbi Stephen Harper til 3-0. Se målet i tv-klippet over artiklen.

Lambert var igangsætter og dermed indvolveret i samtlige tre af Southamptons tre første mål, hvor han selv scorede det ene fra 11-meterpletten.

Med 3-0 allerede efter 37 minutter kunne det være gået helt galt for et rundtosset Hull-mandskab, hvis ikke Southampton havde lettet foden fra speederen. Til gengæld kom Hull aldrig i nærheden af at vende opgøret.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere