Wenger: Ferguson-fravær hjælper dommerne

Arsene Wenger mener, at der er større pres på dommerne i Nordengland end sydpå

Arsene Wenger (t.h) forventer, at dommerne kommer under mindre pres på Old Trafford efter Sir Alex Fergusons afsked. (Foto: Jon Super/AP)
Arsene Wenger (t.h) forventer, at dommerne kommer under mindre pres på Old Trafford efter Sir Alex Fergusons afsked. (Foto: Jon Super/AP)

Arsene Wenger antyder, at dommere føler sig mindre under pres, når de optræder på Old Trafford efter Alex Ferguson har forladt skuden.

Arsenal mødes med Manchester United i Premier League på søndag. Et opgør, der gennem tiderne har været stærkt underholdende, blandt andet i kraft af de to personligheder på bænkene.

Men efter at have indrømmet, at det ville være 'mærkeligt' ikke at have Ferguson stående ved den modsatte bænk, mener Wenger, at dommerne vil puste et lettelsens suk, idet skotten er blevet erstattet af David Moyes.

- Det er et spørgsmål, du ikke skal stille mig, men dommerne, sagde han, før han med skæv grimasse sagde:

- Jeg tror dommerne var helt afslappede og glade for at være her.

Michael Oliver er indstillet til at tage ansvaret for søndagens brag, hvor Arsenal sigter efter beholde deres fempoints-føring i toppen af tabellen.

- Jeg forventer, at dommerne vil træffe de rigtige beslutninger, fortsatte Wenger

- Jeg har aldrig haft forudfattede meninger.

- Det er op til dommeren at træffe de rigtige beslutninger, at beskytte spillerne og give frispark, de fortjener.

Mens Ferguson fravær kunne lægge mindre pres på dommerne, så mener Wenger, at der også er et geografisk element, der har betydning for hvilket pres, der lægges på dommere.

- Der (på Old Trafford, red.) kommer presset også fra publikum, når de går efter enhver bold, hvilket sætter dommeren under pres, og der er en smule mere i nord end i syd, sagde han .

- Når man tager til Sunderland, så skriger publikum på enhver bold. Når man tager til Everton så skriger publikum på hver bold. I London er tilskuerne en smule mere afslappet.

Arsenal sidder otte point foran Manchester United i Premier League tabellen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere