City-spanier: Messi vil kede sig

Manchester Citys spanske angriber Álvaro Negredo tror, at Lionel Messi med tiden vil kede sig i Spanien og komme til Premier League

Skal man tro Manchester Citys Alvaro Negredo, så vil herren på billedet snart komme til at kede sig. (Foto: AP/Emilio Morenatti)
Skal man tro Manchester Citys Alvaro Negredo, så vil herren på billedet snart komme til at kede sig. (Foto: AP/Emilio Morenatti)

Lionel Messi ligner et legebarn, der har flået skovlene fra de andre børn og møvet dem ud af sandkassen, når han uge efter uge, gør hvad han vil i La Liga.

Og det ser ud som om, lille Messi nyder livet i sin spanske sandkasse.

Se også: Messi på vej mod negativ rekord

Men spørger man Manchester Citys spanske spydspids Álvaro Negredo, bliver det ikke nødvendigvis ved med at være sådan for argentineren.

- Måske vil han om to eller fem år kede sig i La Liga, og så vil han nok prøve noget andet og komme til Premier League, siger Negredo ifølge Daily Mirror.

Negredo roser Messi og kunne sagtens forestille sig en spansk-argentinsk koloni i det engelske.

- Jeg kunne godt forestille mig en som Messi komme til England, lige som David Silva, Juan Mata, Santi Cazorla, David De Gea og jeg selv gjorde, siger Negredo.

Se også: PSG: Prisen på Messi er urealistisk

Da Cesc Fabregas tog fra Arsenal til Barcelona, sagde spanieren, at den spanske liga er den bedste i verden, fordi den ifølge ham er på et højere niveau taktisk og teknisk.

Men den forklaring sætter Negredo ikke sine forældede pesetas på.

- Premier League er det bedste sted at spille for verdensstjernerne. Efter at have været her nogle få måneder synes jeg, at ligaen er bedre, end jeg havde troet. Mine forventninger stiger, siger spanieren.

Indtil videre ligner Messi ikke en mand, der keder sig i Barcelona og den spanske liga generelt. Verdens bedste spiller de seneste fire år forlængede tidligere på året sin kontrakt, så den nu først udløber i 2018.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere