TV: Arsenal kom i United-maskinen

Arsenals flotte stime uden nederlag blev brudt af et nådesløst Manchester United-mandskab, der på Old Trafford trak det længste stik i en fysisk og tempofyldt kamp

Robin van Persie og Wayne Rooney spillede en flot kamp i Manchester Uniteds offensiv. (Foto: AP)
Robin van Persie og Wayne Rooney spillede en flot kamp i Manchester Uniteds offensiv. (Foto: AP)

Arsenal led et lille knæk, da Manchester United søndag demonstrerede, at klubben er på vej mod Alex Ferguson-niveauet igen efter en miserabel start under David Moyes.

Med en 1-0-sejr hjemme på Old Trafford satte mestrene en stopper for den Arsenal-damptromle, der har rullet ind over Premier League i denne sæson.

United-sejren kom efter en kamp, hvor chancerne var færre end stemmeberettigede tilhørere til en Justin Bieber-koncert. Men hvad gør det, når kampen i øvrigt er seværdig.

Og det var det engelske topopgør i den grad.

Se også: Bendtner: Min søn må ikke sove hos mig

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, hvor værterne ikke lod de prominente gæster få et øjebliks ro. Til gengæld stod Arsenal godt på banen og skubbede backkæden bemærkelsesværdigt langt frem på banen - sådan ligesom for at vise, at de ikke var til at kyse.

Det var ingen af mandskaberne, der spillede et opgør, hvor det fysiske niveau var i særklasse.

Det var evnen til at producere chancer som nævnt ikke - men Manchester United var skarpest til at udnytte deres få.

Se også: Arsenal-boss helt rolig før United-kamp

Skarpest efter 28 minutter, hvor den tidligere Arsenal-spiller Robin van Persie gjorde det onde mod sin gamle klub.

På et perfekt eksekveret hjørnespark fra Wayne Rooney steg den flyvende hollænder til vejrs og fik halvt med hovedet og halvt med skulderen skubbet bolden ind bag Wojciech Szczesny.

Efter pausen fik Arsenal kæmpet sig mere med i kampen, og der kunne ikke være protesteret voldsomt, hvis Arsenal havde fået det ene point med hjem til London.

En udligning kunne endda være signeret Nicklas Bendtner. Danskeren fik de sidste 12 minutter på banen, og i overtiden var han millimeter fra at få foden på et indlæg fra Bacary Sagna, der kunne have udløst en scoring.

Se også: Medie: Arsenal jagter United-angriber

Arsenal måtte rejse tomhændet hjem, men dog med visheden om, at de stadig fører Premier League.

Manchester United fik med de tre point mere føling med topholdene, og de er med 20 point nu oppe på femtepladsen - fem point efter Arsenal.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere