United-anfører udskrevet fra hospitalet

Nemanja Vidic er ikke længere indskrevet på hospitalet. Forsvarsspilleren blev ellers indlagt i går med en hjernerystelse, som han fik i Manchester Uniteds sejr over Arsenal

Nemanja Vidic måtte forlade banen med en hjernerystelse, da Manchester United mødte Arsenal. (Foto: Jon Super/AP)
Nemanja Vidic måtte forlade banen med en hjernerystelse, da Manchester United mødte Arsenal. (Foto: Jon Super/AP)

Manchester Uniteds anfører, Nemanja Vidic, er blevet udskrevet fra hospitalet. Forsvarsspilleren blev i går indlagt med hjernerystelse, efter at han var stødt sammen med sin egen målmand, David de Gea, kort før halvlegen i Uniteds 1-0-sejr over Arsenal.

Serberen får dog også tid til at komme sig hjemme på sofaen. United spiller ikke igen før den 24. november, når de gæster Cardiff i Wales.

Der har været stor fokus i England på skader mod hovedet i de seneste uger, efter at Tottenhams Hugo Lloris og Evertons Romelu Lukaku drønede ind i hinanden, hvorefter den franske målmand noget overraskende ikke blev skiftet ud, til trods for at han helt åbenlyst var særdeles groggy.

Siden viste det sig, at Lloris havde fået en hjernerystelse, og Tottenham-manager Andre Villas-Boas blev udsat for voldsom kritik for ikke at have taget målmanden ud efter sammenstødet med Lukaku.

Samme kritik ville United-manager David Moyes altså ikke udsættes for, da han i går tog Vidic ud af kampen mod Arsenal.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere