Ærlig Agger: Det har været en svær periode

Daniel Agger fortæller om en trist periode i efteråret, hvor en skade satte ham bagefter kollegaerne i Liverpool-forsvaret

16. september var Daniel Agger ikke med i Liverpools startopstilling mod Swansea i Premier League. Forsvarsspilleren havde efter en uheldig episode i træningslokalet fået en forstrækning i låret, men var klar få dage senere, da The Reds mødte Southampton.

Den kamp tabte Liverpool 1-0 til denne sæsons store overraskelse, og Agger indrømmede efterfølgende, at han aldrig skulle have spillet kampen. Han var simpelthen ikke klar.

Så i stedet for at komme på højkant efter en dum forstrækning, røg danskeren ud af startopstillingen og måtte se de efterfølgende fem ligakampe mod Sunderland, Crystal Palace, Newcastle, West Bromwich og Arsenal fra bænken.

En gennemgribende ærgerlig periode, hvor han måtte se manager Brendan Rodgers gå over til et tremandsforsvar, hvor Kolo Touré, Martin Skrtel og Mamadou Sakho med stor succes agerede bagkæde, mens Liverpool hentede 10 point i fire kampe.

Se også: Agger: Jeg er ikke en syndebukSe også: TV: Agger: Jeg greb chancen

Alligevel var Agger tilbage i startopstillingen, da Fulham i wekenden blev besejret hele 4-0. Og den danske landsholdsanfører mistede på intet tidspunkt troen, selvom det unægteligt så sort ud fra bænken.

- Det var godt at være tilbage (mod Fulham i weekenden, red.), fordi det har været en svær periode for mig. Det er virkeligheden svært at beskrive. Jeg vil spille hver eneste kamp, og nu man så ikke spiller, er det svært, siger Agger til avisen Liverpool Echo.

Selvom han var fit og ikke nødvendigvis følte, at han havde spillet sig af holdet med dårlige præstationer, fik det ikke Daniel Agger til at gå til Rodgers og beklage sin nød endsige brokke sig.

- Til træning forsøgte jeg bare at arbejde endnu hårdere hver dag. Jeg brokkede mig ikke, jeg gav den bare lidt ekstra. Man må gribe chancen, når den er der. Det handler fodbold om, at tage sine chancer. Jeg er ikke den type spiller, der har brug for en forklaring, siger han.

Det er en styrket Daniel Agger, der er vendt tilbage efter perioden udenfor.

Se Suárez bombe mod Fulham

Se Suárez bombe mod Fulham

- Jeg har trænet virkelig godt de seneste uger, og jeg har løbet en del. Fysisk er jeg nok bedre, end da jeg spillede før. Timingen skal dog lige tilbage efter en spillemæssig pause. Men vi gjorde det godt mod Fulham og fik et clean sheet, hvilket altid er godt for en forsvarsspiller, siger Agger.

Som følge af landsholdspausen skal han og Liverpool først i ilden igen næste weekend mod ærkerivalerne fra Everton på Goodison Park. I den første uge af december møder The Reds Hull, Norwich og West Ham. Med andre ord: gode muligheder for at fortsætte pointhøsten.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere