SLUT: Matchfakta Man. Utd-Arsenal

Arsenal starter storkampen mod Manchester United med to profiler helt ude af truppen på grund af et maveonde - yderligere to spillere er mærket

Robin van Persie var på pletten med 1-0-målet. (Foto: AP)
Robin van Persie var på pletten med 1-0-målet. (Foto: AP)

Det kan godt være, at Premier Leagues førerhold Arsenal var favorit forud for storkampen mod Manchester United hjemme på Emirates Stadium.

Men meget kan ændre sig i løbet af natten - og det har det gjort for London-klubben.

For både forsvarskrumptap Per Mertesacker og den elegante midtbanespiller Tomas Rosicky er helt ude af opgøret, da de har pådraget sig et maveonde.

Se også: Bendtner: Min søn må ikke sove hos migSe også: Arsenal-boss helt rolig før United-kamp

Det kan muligvis spores tilbage til et måltid indtaget i klub-regi. I hvert fald er også holdkammeraterne Mikel Arteta og Serge Gnabry ramt af det - dog i et noget mildere omfang.

Det betyder, at Arteta starter kampen på midtbanen, mens Gnabry har taget plads på bænken, hvor også danske Nicklas Bendtner befinder sig.

Se også: Wenger: Ferguson-fravær hjælper dommerne

Der er meget på spil i det traditionsrige opgør. Arsenal beholder førstepladsen uanset udfaldet af kampen, men kan med en sejr spille sig komfortabelt foran Liverpool på andenpladsen.

Manchester United derimod er ved at vende bøtten, men har brug for en sejr for at bide sig fast i toppen.

1 af 2 sidst Arsenal og Manchester United tørnede sammen, blev det 1-1. Dengang var Arsenals Tomas Rosicky med - i dag er han ude med et maveonde. (Foto: AP)
2 af 2 Robin van Persie var på pletten med 1-0-målet. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere