Agger: Liverpool skal ende i top-4

Den danske landsholdsanfører Daniel Agger satser på, at Liverpool ender blandt de fire bedste hold i England

Daniel Agger mener, at Liverpool trods et stigende niveau i Premier league har format til at være med i top-4. (Foto: AP)
Daniel Agger mener, at Liverpool trods et stigende niveau i Premier league har format til at være med i top-4. (Foto: AP)

Liverpool er i øjeblikket kun to point fra førerholdet Arsenal i Premier League. Derfor har mange eksperter udpeget Liverpool som seriøs kandidat til at vinde det engelske mesterskab.

Men mindre kan også gøre det for Daniel Agger, som er viceanfører i klubben. Han mener, at Premier League er blevet hårdere og mere jævnbyrdig i de seneste sæsoner.

- Lige siden jeg er kommet hertil, er ligaen blevet stærkere og stærkere hver sæson. Den er blevet mere og mere tæt. Det har - udefra set - formentlig gjort ligaen mere seværdig.

- Med alle de hold, som blander sig i toppen, så vil det være en fantastisk præstation at ende i top-4, siger Daniel Agger til klubbens hjemmeside.

Se også: Ærlig Agger: Det har været en svær periode

Den danske landsholdsanfører kan eksempelvis se et hold som Southampton blande sig i topstriden i år. Southampton har på tredjepladsen sølle et point op til Liverpool.

- Der er stadig lang vej endnu, men alle gutterne vil spille i Champions League igen.

- Holdet virker mere solidt i denne sæson. Der har nu været nogle få sæsoner uden Champions League, og når man har deltaget i turneringen tidligere, er det stedet, man vil være.

- Det er der, alle de bedste spillere og hold befinder sig. Vi vil helt sikkert gå efter at ende i top-4, og man kan se sulten ude på banen, siger Agger.

Se også: TV: Agger: Jeg greb chancen

I den seneste ligakamp vandt Liverpool 4-0 hjemme over Fulham. Agger var tilbage i startopstillingen i den kamp efter en længere periode på bænken.

- Det var ikke kun en god indsats mod Fulham, fordi vi scorede fire mål og holdt målet rent.

- Vi løb alle meget og arbejdede for hinanden. Hvis vi vil slutte i top-4 i Premier League, så er netop det meget vigtigt, måske endnu vigtigere end kvaliteten på banen, mener Agger.

På fredag skal Agger arbejde for Danmark, som møder Norge i en testkamp. Derefter venter lokalopgøret ude mod Everton i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere