Tidligere Brøndby-træner præsenteret i Fulham

René Meulensteen er blevet præsenteret som træner i Fulham, hvor han bliver højre hånd for manager Martin Jol.

Den tidligere Brøndby-træner René Meulensteen er blevet assistent i Fulham (Foto: Lars Poulsen)
Den tidligere Brøndby-træner René Meulensteen er blevet assistent i Fulham (Foto: Lars Poulsen)

René Meulensteen har trodset den engelske presses forudsigelser om, at han var tæt jobbet som manager i Crystal Palace. Palaces Premier League-kolleger Fulham har således for kort tid siden offentliggjort, at de har ansat den tidligere Brøndby-træner, hvor han skal arbejde tæt sammen med manager Martin Jol.

- Vi er glade for at byde René velkommen i Fulham. Der var kamp om Renés underskrift, og med assistance fra vores formand Shahid Khan er det lykkedes os at bringe én af de bedste trænere i Verden til Fulham, siger direktør Alistair Mackintosh til klubbens hjemmeside.

Hollænderen arbejdede i mange år sammen med Alex Ferguson i et lignende job i Manchester United, men han fik ikke lov at fortsætte i klubben, da de hyrede David Moyes i sommer. I stedet fortsatte han i Anzhi Makhachkala, der dog fyrede ham kort inde i sæsonen, og nu glæder han sig til at skulle forsøge at få Fulham væk fra Premier Leagues nedrykningspladser.

- Jeg var imponeret over Shahid Khan og Alistair Mackintosh' visioner. Jeg har brugt mange timer på at tale med Martin Jol, og vi deler opfattelse af, hvordan fodbold skal spilles, og hvordan spillere skal udvikles. Det er vores job at sørge for, at vi kan bringe den opfattelse til live på banen til ære for fansene, siger Meulensteen.

Fulham er tredjesidst i Premier League med ti point for 11 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere