Rekordomsætning i Manchester United

Manchester United har netop præsenteret sin omsætning for regnskabsårets første kvartal, og de afslører rekorder og masser af fremgang

Gang i butikken på Ole Trafford. (Foto: AP)
Gang i butikken på Ole Trafford. (Foto: AP)

Mens flere Superliga-klubber præsenterer besværede regnskaber, fattes de ikke ligefrem penge i Manchester United. The Guardian skriver, at klubben har præsenteret rekordindtægter for det seneste kvartal, som i alt beløber sig til 98 millioner pund - 870 millioner kroner.

Det er en forbedring på 29,1 procent i forhold til sidste år, og stigningen skyldes ikke mindst øgede sponsorindtægter og en bedre tv-aftale i Premier League. De engelske mestre har eksempelvis tegnet 12 nye sponsorater, som giver en vækst på 62,6 procent i sponsorkroner.

Samtidig betyder den nye tv-aftale, at tv-indtægerne er steget med 40,9 procent. En stigning, som kun vil fortsætte i de kommende år.

- Vi er begejstrede for den fortsatte stigning i værdien af sportsindhold bevist ved, blandt andre ting, den nye aftale, som BT (engelske tv-station, red.) har indgået for de engelske rettigheder til Champions League og Europa League-kampe for tre sæsoner fra 2015-16, siger Manchester Uniteds administrerende direktør, Ed Woodward.

- Den aftale betyder en betydelig stigning over det nuværende niveau, som vil resultere i højere tv-indtægter for de deltagende klubber.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere