O'Neill og Di Canios ordkrig fortsætter

Paolo Di Canio sparkede til Martin O'Neill, da han afløste ham i Sunderland, og O'Neill sparkede igen, da Di Canio var allermest sårbar. Nu sparker den flamboyanye italiener tilbage

Den tidligere Sunderland-manager Paolo Di Canio leverer et nyt angreb på Martin O'Neill (Foto: AP)
Den tidligere Sunderland-manager Paolo Di Canio leverer et nyt angreb på Martin O'Neill (Foto: AP)

Da Paolo Di Canio i foråret overtog Sunderlands Premier League-mandskab kritiserede han den tidligere manager Martin O'Neill ved åbent at fortælle, at Sunderlands spillere var i elendig form.

Paolo Di Canio blev selv fyret i klubben i efteråret, og efter den fyring skød Martin O'Neill tilbage og kaldte ham for en charlatan. Det er siden faldet italieneren så meget for brystet, at han nu igen skyder med skarpt mod den nyudpegede irske landstræner.

- Jeg respekterer manager Martin O'Neills mening, men at han talte efter seks måneder, og ikke med det samme, viser, hvilket niveau han er på. Han er ikke nogen stor mand. En charlatan er en mangager, der bruger 40 millioner pund på at blive en top ti-klub for at se sin klub synke ned i nedrykningszonen, siger Di Canio i følge Daily Mail med henvisning til O'Neills indkøbspolitik og gentager så i øvrigt sin tidligere kritik af forgængeren.

- Form-niveauet var ynkeligt. Jeg havde spillere, der fortalte mig, at de fik krampe af at køre bil. Jeg havde tre spillere med skader i læggen efter 20 minutter af en kamp. Seks forskellige spillere med problemer. Det betyder, at de ikke var i form.

Paolo Di Canio blev selv fyret i Sunderland efter 3-0 nederlaget til West Bromvich tidligere på sæsonen, hvorefter det forlød, at der var ballade i omklædningsrummet, og at spillerne gik op imod italieneren. Han afviser nu, at det fandt sted.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere