Arsenal forlænger med målmands-profil

Den polske målmand Wojciech Szczesny har forlænget kontrakten med Arsenal, der er førerhold i Premier League

Arsenal forlænger med deres polske målmand. (Foto: Gero Breoler)
Arsenal forlænger med deres polske målmand. (Foto: Gero Breoler)

Siden tyskeren Jens Lehmann stoppede som målmand for Arsenal i 2008, har London-klubben prøvet et utal af forskellige målmænd.

De seneste sæsoner har polakken Wojciech Szczesny fået mest spilletid i Arsenal-buret, og det ser ud til at fortsætte, da klubben lørdag har offentliggjort en kontraktforlængelse med målmanden.

Der er tale om en længerevarende kontrakt, men præcis hvor lang kontrakten er, ønsker klubben ikke at oplyse.

Kontraktforlængelsen glæder Arsenals franske manager Arsène Wenger.

Se også: Olsen i kovending: Bendtner skal ikke nødvendigvis væk

- Vi er meget glade for, at Wojciech har underskrevet en ny langtidskontrakt. Jeg har altid syntes, at han var en ekstremt talentfuld spiller med fremragende reflekser og stor mental styrke.

- Han fortsætter med at vokse som målmand, og han har potentialet til at blive endnu bedre. Han kan blive en vigtig del af Arsenal i mange år fremover, siger manageren til klubbens hjemmeside.

Den 23-årige målmand har spillet i Arsenal siden 2006, og siden sin første kamp i 2009 har han spillet 121 kampe for klubben.

Selv er keeperen også tilfreds med, at ægteskabet ser ud til at vare ved.

Se også: Hvor er du barnlig, Bendtner!

- Jeg er meget glad for at have underskrevet en kontraktforlængelse. Arsenal er som en familie for mig, og jeg er glad for at vie min fremtid til klubben.

- Jeg har været i klubben i syv år, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle i klubben for deres opbakning til mig.

- Jeg er stolt af at være Arsenal-spiller, og jeg ser frem til at hjælpe klubben frem mod succes i årene, der kommer, siger Wojciech Szczesny.

I denne sæson har målmanden holdt buret rent i tre Premier League-kampe. Dermed har han været en medvirkende årsag til, at Arsenal i øjeblikket fører Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere