Nasri har fået et boost af Pellegrini

Franske Samir Nasri mener, at Manchester Citys nye manager Manuel Pellegrini har gjort ham godt

Foto: AP/Clint Hughes
Foto: AP/Clint Hughes

Den franske landsholdsspiller Samir Nasri havde en svær sidste sæson, hvor han løb ind i ballade med det franske landshold og senere Manchester City-manager Roberto Mancini, hvilket satte sine spor på spillet på banen, for Samir Nasri havde en dårlig sæson. Men siden Manuel Pellegrini overtog styringen med den engelske klub i sommer, har Samir Nasri spillet fremragende.

26-årige Samir Nasri, kendt for at være en kreativ midtbanespiller, er glad for at have genfundet sin gode form fra Arsenal-tiden.

- I sommer var jeg nødt til at cleare mit hoved og komme tilbage med fokus og beslutsomhed for at have en god sæson. Lige nu er alt godt og jeg er et bedre sted. Det er det, jeg vil, siger Nasri ifølge Sky Sports og krediterer manager Manuel Pellegrini.

Se også: Ny nedtur for City-stjerne

- Han minder mig om Arsené i den måde, han arbejder på. Han har den samme tilgang i måden han taler med spillerne og fortæller os, når det går godt, og når det går dårligt. Men det er altid konstruktivt, og du ved altid, hvad han forventer af dig, og hvad du bringer til holdet. Jeg føler, at han stoler på mig og giver mig ansvar på banen. Når du har sådan en manager, vil du gerne betale den slags tillid tilbage. Og det er det, jeg forsøger på, siger franske Nasri.

Han skiftede i 2011 fra Arsenal til Manchester City og har været op og ned i sine præstationer. Denne sæson har det dog været mest op.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere