Advocaat: Strootman klar til United

Dick Advocaat mener, at hans tidligere spiller Kevin Strootman er klar til en større klub end Roma. Eksempelvis Manchester United

I sommer var Kevin Strootman et varmt navn på rygtebørsen, og han blev sat i forbindelse med et skifte til flere forskellige storklubber. I sidste ende valgte han at bytte PSV Eindhoven ud med Roma, og det overrasker hans træner fra sidste sæson, Dick Advocaat. 

Han havde forventet, at den 23-årige hollænder ville skifte til en større klub end Roma, hvor det ellers har gået godt både personligt og for hele holdet. Hovedstadsklubben fører Serie A, og Strootman har startet inde i alle ligakampe på nær den første.

- Strootman er en ren professionel. Det overraskede mig ærlig talt, at han ikke kom til den absolutte top i sommer, og det var lidt underligt. Jeg tror ikke, han bliver i Roma ret længe. Hvis Kevin forbliver på dette niveau, bliver han revet væk, siger træneren til den hollandske avis Algemeen Dagblad. 

- Og så vil det være en klub i samme kaliber som Manchester United.

Får Strootmans tidligere træner ret i sin spådom, bliver midtbanemanden den tredje hollænder i United nuværende trup. Den indeholder i forvejen Robin van Persie og Alexander Büttner. 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere