Dommerchef underskylder over for West Brom

Chefen for den engelske dommerforening har ringet og undskyldt til West Bromwich Albion, efter klubben har sendt en skriftlig klage til Premier League

West Bromwich Albion blev i sidste øjeblik snydt mod Chelsea i sidste runde af Premier League. (Foto: AP)
West Bromwich Albion blev i sidste øjeblik snydt mod Chelsea i sidste runde af Premier League. (Foto: AP)

Det skabte stor påstyr og en del ballade, da Chelsea blev tilkendt et straffespark i overtiden mod Chelsea forrige søndag.

Den episode var blot én i en række hændelser, hvor West Bromwich Albion har følt sig bortdømt i dette efterår, og derfor har de sendt en skriftlig klage til Premier League, hvor de peger på fire straffesparkskendelser i sæsonens 11 kampe.

Nu har formanden for dommerforeningen, Mike Riley, undskyldt over for klubben. 

- Vi har fået et telefonopkald fra Mike Riley, der undskylder. Det giver os ikke nogen point, men det er pænt af Mike at ringe. Hvis han undskylder, føler han tydeligvis, at det var den forkerte beslutning (straffesparket mod Chelsea, red.), siger West Bromwich-manager Steve Clark til klubbens hjemmeside. 

Chelsea reddet i sidste øjeblik mod WBA

Chelsea-WBA 2-2: Chelsea reddet i sidste øjeblik

I førnævnte brev åbnede klubben også op for, at dommerne skal have mere hjælp til at udføre deres arbejde. Formålet var at fremprovokere en diskussion om teknologisk bistand til dommerne, fortæller Steve Clark.

- Det er ikke nødvendigvis en diskussion mellem os og myndighederne, men en diskussion mellem alle og myndighederne for at se, om der er en måde, vi kan forbedre spillet på. Hvis der er teknologi, der kan bruges til at hjæpe dommerne med at træffe svære valg, hvilket de nogle gange skal, så lad os kigge på det og se, hvad vi kan komme på. 

Foruden Chelsea-hændelsen er West Bromwich også trætte af en situation tre uger forinden, hvor dommer Howard Webb erkendte, at han skulle have tilkendt klubben et straffespark i 0-0-kampen mod Stoke.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere