Pellegrini: Jeg tror på Hart

Joe Hart har i de seneste kampe set til fra bænken hos Manchester City, men manager Manuel Pellegrini tror stadig på den engelske landsholdskeeper

Joe Hart har været gennem en periode med svingende form. (Foto: AP)
Joe Hart har været gennem en periode med svingende form. (Foto: AP)

Joe Hart har i flere sæsoner været det sikre førstevalg mellem stænger for Manchester City, men efter en række svage præstationer har målmanden på det seneste måtte tage til takke med en plads som reserve. Målmanden fik dog lidt oprejsning i midtugen, da han med flere flotte redninger holdt England inde i opgøret mod Tyskland på Wembley. 

Og i Manchester City er der stadig tiltro til målmanden, der ifølge manager Manuel Pellegrini har haft godt af en lille pause. 

Se også: Engelsk debutant takker Joe Hart

- Joe har på nuværende tidspunkt haft brug for en pause, men vi har stadig stor tiltro til Joe, og han er stadig en meget vigtig spiller for holdet, siger Pellegrini til Sky News Arabia og tilføjer:

Se også: City ville have Begovic

- Det er vigtigt for mig som manager, at jeg ikke kun har 11 spillere - jeg har 22. Jeg analyserer, hvad de gør hver uge og snakker med dem. Jeg er overbevist om, at han kommer tilbage på det niveau, han har vist i de seneste to sæsoner, lyder det fra City-manageren. 

Joe Hart får muligvis comeback i Manchester City-buret, når Pellegrinis tropper på søndag spiller storopgør hjemme på Etihad Stadium mod Tottenham. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere