Winston Reid opereret i anklen

West Ham-forsvareren Winston Reid er blevet opereret i anklen, og der er endnu ikke nogen tidshorisont for, hvornår han vender tilbage

Winston Reid kan ikke sætte dato på sit comeback. (Foto: AP)
Winston Reid kan ikke sætte dato på sit comeback. (Foto: AP)

Det gik ellers lige så godt for Winston Reid i West Ham. Sidste sæson blev han kåret til Hammer of the Year, og igen i denne sæson har han været fast mand i Premier League-mandskabets startopstilling. 

Nu går der dog en rum tid, inden han starter inde for sit hold igen. Han kom til skade med sin ankel til træning i starten af november, og nu er han så blevet opereret, skriver West Ham på sin hjemmeside. 

Han begynder snarest muligt på sit genoptræningsforløb, men der er ikke nogen tidshorisont for, hvornår han er kampklar igen. 

Se også: Reid drømmer om Wembley

- Winston blev opereret i sin ankel for at stabilisere leddet. Indgrebet forløb godt. Nu vil han bruge et par dage på at komme sig, før han starter sin genoptræning, siger West Hams cheffysioterapeut, Andy Rolls, til hjemmesiden. 

Når den 25-årige dansk-new zealænder kommer tilbage, vil han få sin optræden nummer 93 for The Hammers, hvor han er noteret for hidtil fem mål.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere