Agger: Jeg var fristet af Barcelona

Barcelona villle have Daniel Agger i sommer, og interessen var gensidig. Men i sidste ende vejede Aggers kærlighed til Liverpool højest

Daniel Agger blev fristet af Barclonas interesse i sommer. (Foto: Jon Super)
Daniel Agger blev fristet af Barclonas interesse i sommer. (Foto: Jon Super)

Daniel Agger spillede en fremragende sæson i fjor, og det fik adskillige storklubber til at vise interesse for den danske landsholdsanfører.

Barcelona var den største bejler, da han som venstrebenet midterforsvarer ville kunne danne et stærkt midterforsvar med spanieren Gerard Piqué.

Men skiftet blev aldrig en realitet, selv om Daniel Agger sagtens kunne se sig selv i det catalanske.

Related content

- Jeg tror, at du altid vil være fristet, når sådan noget sker. Du ville ikke være menneskelig, hvis du ikke er fristet af sådan et tilbud, siger Agger i et stort interview til The Times.

- Men jeg holder fast i mine principper. Hvis jeg har en kontrakt her i to eller tre år, og klubben gerne vil beholde mig, så bliver jeg, for det var, hvad jeg fortalte dem, da jeg underskrev min seneste kontrakt.

I danske fodboldfans optik ville et Daniel Agger-skifte til Barcelona have været noget af en lækkerbisken, da man ville kunne se danskeren på toppen af den internationale scene uge efter uge. Og Daniel Agger er da heller ikke i tvivl om, at Barcelona er den klub han næsthelst vil folde sit talent ud for. Men Liverpool er stadig drømmeklubben for vestegns-drengen.

Se også: Agger: Liverpool skal ende i top-4

- Det ville have været anderledes, hvis klubben have sagt, at det ville være bedst, hvis jeg skiftede. I så fald havde Barcelona uden tvivl været det bedste sted at tage hen, siger han

- Men da klubben kom og sagde, at de ville beholde mig, var jeg ikke i tvivl om at blive, for min familie og jeg har det godt her.

Daniel Agger har ikke fået meget spilletid i løbet af sæsonen, men nu ser det ud til, at han har generobret sin plads i Liverpools forsvar, så tv-seerne igen kan se ham i aktion i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere