Mølby: Farligt at blive skadet i Liverpool

Daniel Agger må vænne sig til kamp om pladserne i Liverpool, mener Jan Mølby

Daniel Agger sad ude for Liverpool i en flok kampe som følge af en skade. Sådan er det at spille i Liverpool, siger Jan Mølby. (Foto: AP)
Daniel Agger sad ude for Liverpool i en flok kampe som følge af en skade. Sådan er det at spille i Liverpool, siger Jan Mølby. (Foto: AP)

Daniel Agger må bare vænne sig til, at der er kamp om pladserne i Liverpools centerforsvar og at han også i fremtiden kan komme til at tilbringe noget tid på bænken. Det siger klublegenden og Viasat-eksperten Jan Mølby.

- Jeg tror godt, at Agger kan indstille sig på, at det ikke er sidste gang, at hans manager Brendan Rodgers tager svingdøren i brug, når det gælder besættelsen af pladserne i forsvaret. Det er bare virkeligheden i denne sæson, hvor det klart har vist sig, at Liverpools fantastiske offensive del er noget bedre end den defensive, skriver Mølby

- Martin Skrtel har gjort det udmærket, mens Kolo Toure, der måske nok var hentet som en gardering, faktisk har gjort det rigtig godt. Rodgers hentede inden denne sæson Mamadou Sakho til klubben for at styrke forsvaret, og han er købt for at spille – og ikke for at sidde på bænken.

Se også: Agger: Jeg var fristet af Barcelona

- Daniel Agger er naturligvis også i Liverpool for at spille. Og det gjorde han også, indtil han blev skadet. Og der begyndte problemerne så for Agger. For da han var kommet over sin skade, var det ikke indlysende for Rodgers, at der skulle rokeres på forsvaret. Det var jo faktisk gået meget godt. Derfor mistede Agger sin startplads.

- Som man altid har sagt i Liverpool, er det farligste, der kan ske for en spiller, at han bliver skadet eller får karantæne. Det er sådan noget, man kan tabe sin plads på. Det ved Agger også nu, skriver Mølby i klummen.

Liverpool spiller lørdag klokken 13.45 spiller lokalbrag mod Everton på Goodison.

Læs hele Jan Mølbys klumme i Ekstra Bladet i dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere