Wenger til Bendtner: Hvad vil du?

Arsenal-manageren vil ikke forstærke truppen til januar med en ny angriber, men han stiller samtidig spørgsmålstegn ved Nicklas Bendtners engagement i klubben.

Arsene Wenger kan tilsyneladende ikke blive klog på, om Bendtner vil kæmpe for sin chance i Arsenal eller væk fra klubben. (Foto: SPO)
Arsene Wenger kan tilsyneladende ikke blive klog på, om Bendtner vil kæmpe for sin chance i Arsenal eller væk fra klubben. (Foto: SPO)

Nicklas Bendtners kontrakt med Arsenal løber ud til sommer, og danskerens fremtid er således allerede særdeles usikker. Måske har han endda planer om at forlade London-klubben allerede til januar?

Set udefra er det svært at vurdere, hvad Bendtner har af planer, men tvivlen om angriberens fremtid eksisterer faktisk også hos folk, der er tæt på ham hver dag. Arsenal-manager Arsene Wenger afslører forud for London-klubbens møde med Southampton, at han ikke vil købe forstærkninger til angrebet til januar, men sætter samtidig spørgsmålstegn ved Bendtners engagement i Arsenal:

Se også: Bendtner vil gerne slutte karrieren i FCK

- Bendtner har niveauet (til at spille, red.), men for tiden får han ikke nok kampe. Og så er der også spørgsmålet om, hvorvidt han i sit hoved er til stede her, eller om han allerede tænker på at forlade os, siger Wenger ifølge Sky Sports.

Arsenals førsteangriber er franske Olivier Giroud, men bliver han skadet ser London-klubben noget tynde ud oppe foran. Danske Bendtner har hidtil i sæsonen været eneste alternativ til franskmanden, men nu vender Theo Walcott tilbage efter en længere skade, og det giver Wenger flere muligheder.

- Theo kan være en meget mobil angriber. Hvis vi mister Giroud, så har vi ikke nogen angribere med samme fysiske styrke udover Bendtner.

Den engelske kantspillers tilbagevenden til Arsenals trup ser altså ud til at få Wenger til at holde fingrene fra transfermarkedet i januar - i det mindste i jagten på en angriber. Han vil dog ikke afvise kategorisk at vintershoppe.

- Det er svært at købe nye spillere midt i sæsonen. Hvis en spiller gør det godt et sted, så vil klubberne sjældent sælge, fordi de kan vente til sæsonen er slut. Men for det meste skyldes min manglende aktivitet i vintertransfervinduet, at vi bare ikke har fundet den helt rigtige spiller, slutter den franske manager.

Se også: To unge dømt for afpresning af Bendtner

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere