TV: Rent fodboldmord på Suarez i lokalderby

Belgiske Kevin Mirallas slap billigt fra sæsonens største svinestreg, da han vandret stemplede ind på siden af angriberens knæ

Luis Suarez både scorede og blev sparket ned, da Liverpool og Everton delte 3-3 (Foto: Jon Super)
Luis Suarez både scorede og blev sparket ned, da Liverpool og Everton delte 3-3 (Foto: Jon Super)

Der var såmænd masser af gode aktioner, mål, spænding og underholdning i lokalderbyet mellem Everton og Liverpool, der endte 3-3, men det var en decideret fodbold-forbrydelse, der blev dagens samtaleemne.

Men Kevin Mirallas slap med en betinget straf, et gult kort, da den 26-årige belgier begik noget i retning af sæsonens svinestreg, da han helt oppe ved midterlinjen sprang vandret og placerede en morderisk stempling ind på siden af Suarez’ knæ.

En forseelse, der kunne have sendt den lille angriber ud i adskillige måneder, og et fodboldmord, der burde have givet direkte rødt. I øvrigt samme farve som knop-mærkerne på uruguayanerens ben.

Men dommer Phil Dowd, der ellers havde flere minutters skadesbehandling til at tænke sig om, endte med at trække et gult kort op.

Mirallas, der i øvrigt spillede en glimrende kamp, var langt fra den eneste belgier, der kom i centrum i et derby, som Evertons lejesvend fra Chelsea, Romelu Lukaku også satte sit stærke præg på med to scoringer.Kort efter viste Mirallas, hvor god en fodboldspiller han også er, da han stak Gerard Deulofeu fri i dybden. Daniel Agger kunne ikke følge stortalentet, men igen kom Mignolet godt ud af sit mål.

Det gjorde han endnu engang med en lidt heldig parade, da Lukaku slap igennem, og i den anden ende tillod Joe Allen sig at misbruge en koncerndirektør, før han blev dømt offside.

Mignolet nåede en tredje og en fjerde parade på et Lukaku-forsøg, før ham måtte overgive sig i det 72. minut for et fladt spark midt i feltet efter et længere Everton-pres.

Luis Suarez fik seks minutter senere chancen for den ultimative hævn, da han på en åben hovedstødschance headede lige på Tim Howard..

Lukaku lignede en matchvinder, da han otte minutter før tid headede Mirallas’ hjørnespark i nettet, men indskiftede Daniel Sturridge brugte hovedet lige så godt, da han i 89. minut headede udligningen i mål.

Se Miralles svinestreg og se alle målene fra kampen øverst i artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere