TV: United snublede i Cornelius-comeback

Sydkoreanske Kim Bo-Kyung udlignede med sin første Premier League-scoring i sidste øjeblik for Cardiff og forhindrede mestrenes tilbagevenden til Top 4

På en scoring i overtiden fik Cardiff 2-2 mod Manchester United (Foto: AP).
På en scoring i overtiden fik Cardiff 2-2 mod Manchester United (Foto: AP).

Sydkoreanske Kim Bo-Kyung fik lov at spolere Manchester Uniteds tilbagevenden til Top 4 i Premier League, da han med sine 178 centimeter steg til vejrs og headede hjemmeholdet Cardiffs udligning til 2-2 i nettet.

Se udligningen i tv-klippet herunder:Wayne Rooney var ikke helt uheldig, da han efter et kvarter bragte mestrene foran. For angrebet startede som gave fra hjemmeholdets Michael Turner, der spillede bolden direkte hen til Antonio Valencia, der efter et par træk sendte bolden ind over. Her rettede Javier Hernandez bolden af, så Rooney kunne tæmme, vende rundt om sig selv og sparke på mål mellem tre modspillere.

Den ene, Gary Medel, fik fodsålen frem, og så studsede bolden foran målmand David Marshall i målet og sprang over ham.

Til gengæld var der ikke mange tilfældigheder over udligningen, der faldt 18 minutter senere. Den var tværtimod resultatet af et mønsterangreb.

Peter Whittingham spillede bolden frem til Jordon Mutch, der kiggede op og lagde en perfekt timet stikning for fødderne af Fraizer Campbell, der let kunne sparke bolden forbi David De Gea.

Se også: TV: Av, av, av! Crystal Palace-stjerne i tårer efter sammenstød

Hjemmeholdet havde en rigtig god periode midt i halvlegen, men det var United, der lukkede den med effekt, da Rooney sparkede hjørnespark og Patrice Evra timede sit tilløb så smukt, at hans 175 centimeter var rigeligt til at nå højest.

I anden halvleg kunne tingene være vendt op og ned indenfor få minutter. Først headede Marouane Fellaini bagud mod fjerneste stolpe, men Marshall fik flot fingrene på.

Og kort efter kunne Campbell være blevet dobbelt målscorer, da Tom Cleverly var knap så clever og tabte bolden til angriberen, der smukt løftede den mod fjerneste hjørne, hvor den desværre tog overliggeren.

Efter 2-2 udligningen havde United en gigantisk chance, men Rooney trådte i bolden, da han helt fri ville lægge den af til en lige så fri Danny Wellbeck.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere