Efter 'mord' på Suarez: Jeg fortjente rødt kort

Evertons Kevin Mirallas tacklede Luis Suarez svinsk i weekendens Merseyside-derby, men slap med et gult kort. Og det var billigt, erkender belgieren selv

Luis Suarez er mange gange i sin karriere blevet beskyldt for at være lidt for dygtig en skuespiller på en fodboldbane, men at Liverpool-stjernen blev tacklet alt for voldsomt i weekendens Merseyside-derby mod Everton, var der ikke den fjerneste tvivl om. Det viste langsom gengivelse, og det viste det sår, Suarez omgående fik på sit knæ.

Afsenderen af stemplingen var Kevin Mirallas, der slap fra episoden med et gult kort. Det var alt for billigt sluppet, mener især mange Liverpool-fans, og belgieren, der i øvrigt scorede målet til 1-1, er tilbøjelig til at give dem ret.

- Da jeg lige havde lavet tacklingen, tænkte jeg, at jeg ville få rødt kort. Jeg gik efter bolden, men jeg er klar over, at jeg ramte ham på knæet, og jeg sagde undskyld med det samme. Jeg er glad for, at han ikke blev skadet, siger Kevin Mirallas ifølge skysports.com og fortsætter:

Måske sæsonens bedste kamp?

Everton-Liverpool 3-3: Sæsonens måske bedste kamp

- Den gik formentlig kun fordi, at det var et derby. Disse opgør er altid rig på nærkampe, og der sker en hel masse.

Det hæsblæsende opgør på Goodison Park endte 3-3, og ingen spillere fik rødt kort i løbet af kampen, selv om det nærmest er en tradition i de intense lokalderbys i Beatles-byen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk