Wenger afviser Henry-comeback

Thierry Henry træner i øjeblikket med i Arsenal, men Arsene Wenger understreger, at det ikke kommer til at resultere i et nyt, fremtidigt samarbejde

Thierry Henry pjatter med landsmanden Olivier Giroud under Arsenals mandagstræning i London. (Foto: PA)
Thierry Henry pjatter med landsmanden Olivier Giroud under Arsenals mandagstræning i London. (Foto: PA)

Thierry Henry var for et par år siden tilbage i Arsenal for en stund, da den amerikanske MLS lå stille, og Henry kvitterede dengang for tilliden ved at score i sin første optræden. Men det kommer ikke til at gentage sig denne gang, selv om både Henry og franskmandens tidligere holdkammerat og landsmand, Robert Pires, også træner med i London-klubben. 

- De kan lide at komme tilbage til Arsenal for at træne. Når de kan, gør de det. De tilpasser sig fint på holdet, men mere er der ikke i det, siger Wenger på pressemødet forud for det vigtige opgør i Champions League mod Marseille og uddyber omkring Henrys situation:

- Han er inviteret til at træne med os, når han vil. Thierry er en spiller. En dag vil det helt sikkert ændre sig, men ikke nu, lyder det fra Arsenal-manageren.

Se også: Henry: Arsenal skal sigte højere

Thierry Henrys sæson sluttede i MLS, efter franskmanden hjalp New York Red Bulls til sejr i Eastern Conference, inden det blev til exit i semifinalen mod Houston Dynamo. Henrys 40-årige landsmand Robert Pires, der også træner med i Arsenal, har været uden klub siden han i maj 2011 stoppede i Aston Villa.  

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere