Italiensk storklub efter Agger

Napoli-træner Rafael Benítez håber at kunne lokke den danske landsholdsanfører til det syditalienske

Napoli-manager Rafael Benítez vil gerne hente Daniel Agger til den syditalienske klub (Foto: Lars Poulsen)
Napoli-manager Rafael Benítez vil gerne hente Daniel Agger til den syditalienske klub (Foto: Lars Poulsen)

Han har købt Daniel Agger én gang før, og nu håber Rafael Benítez at gøre det igen.

Spanieren, der hentede Agger til Liverpool tilbage i januar 2006, vil ifølge den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport forsøge at lokke den danske landsholdsanfører til Napoli, når transfervinduet åbner i januar.

Daniel Agger er viceanfører i Liverpool og startede da også inde, da The Reds tidligere lørdag delte 3-3 med Everton i et medrivende lokalopgør. Men det er ikke gået Benítez' næse forbi, at danskeren også har været en del ude af Liverpool-holdet i denne sæson.

Napoli er de seneste sæsoner vendt tilbage til den absolutte top i italiensk fodbold, men kunne godt bruge en stopper af Aggers kaliber.

Se også: Mølby: Farligt at blive skadet i Liverpool

I sommer hentede Benítez målmand Pepe Reina i Liverpool, men han vil utvivsomt få noget sværere ved at få Agger til det syditalienske.

For det første er Liverpool næppe interesserede i at sælge. I sommer fik Barcelona nej fra Merseyside-klubben. For det andet kan Napoli på ingen måde matche den løn, som Agger hæver i Liverpool. Den 28-årige tidligere Brøndby-spiller har en årsløn på 62 mio. kr., og det er italienerne ikke i nærheden af at kunne matche.

Endelig har Agger svoret Liverpool troskab, og han er en meget principfast herre, der står ved sit ord.

- Når jeg har kontrakt her for yderligere to-tre år, og klubben gerne vil have, at jeg bliver, så bliver jeg. Da jeg skrev under, var det det, jeg lovede, at jeg ville være her i fire år. Jeg kan ikke bare vende rundt og sige, at nu vil jeg ikke være her mere, sagde Agger i et interview med The Times tidligere på ugen.

Se også: Agger: Jeg var fristet af Barcelona

Her fortalte han, at han skam havde været fristet af Barcelona, men også at han bestemt ikke havde flytteplaner:

- Jeg er glad her, og min familie har det godt her, så det er en god kombination.

Napoli har også øje på Aggers forsvarsmakker Martin Skrtel samt argentinske Ezequiel Garay, der til daglig spiller i Benfica.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere