TV: Fede mål i flot Villa-comeback

Aston Villa var nede med 2-0, men kom flot igen og fik 2-2 i et afvekslende Birmingham-derby mod West Bromwich

Aston Villa og West Bromwich ligger side og side rent geografisk såvel som i den engelske Premier League. Hjemmeholde fra West Bromwich indtog inden kampen en 11. plads, mens Aston Villa uden Nicklas Helenius på holdet lå lige efter på en 12. plads.

Det skulle også vise sig at blive en tæt kamp, selvom meget ikke tydede på det i kampens indledning. Allerede efter 3 minutter bragte hjemmeholdet sig således i front på en sand perle af irske Shane Long. En lang aflevering fra Chris Brunt fandt Long i dybden, og med en smuk nedtagning satte han Villa-forsvarede af og sendte bolden sikkert i nettet bag Brad Guzan i Villa-målet. 

Og bare otte minutter senere var den gal igen i Villa-defensiven, og atter engang var det Shane Long, der var på spil. En håbløs aflevering fra højrebacken Bacuna blev opsnappet af Shane Long, der smukt sendte bolden i en bue over den fremstormende Brad Guzan. 2-0 til hjemmeholdet.

Lignede ydmygelse
Så lignede det en ydmygelse på The Hawthorns, og Aston Villa havde da heller ikke meget at komme med rent offensivt bortset fra en afslutning på overliggeren fra tjekkiske Libor Kozak.

Klassemål af Shane Long til 1-0

Se Long bringe WBA i front på smuk scoring

Men efter pausen blev opgøret vendt godt og grundigt på hovedet, og Aston Villa skulle vise sig at levere et fornemt comeback. Det blev indledt efter 67 minutter, da bolden lidt tilfældigt havnede hos Karim El Ahmadi, der dog ikke tøvede, men i stedet flugtede bolden flot i mål bag Boaz Myhill i West Bromwich-målet. Og comebacket blev cementeret med et kvarter igen, da Ashley Westwood modtog bolden lidt uden for feltet og med et hårdt, præcist spark udplacerede Myhill.  

På trods af en hektisk afslutning blev det ikke til flere mål, og dermed er der status quo i stillingen efter et underholdende Birmingham-derby. 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere