Bendtner undskylder: Døren sad fast

Nicklas Bendtner giver nu sin forklaring på, hvorfor han er blevet taget i at begå hærværk på et træningscenter i det luksuskompleks, han selv bor i

Nicklas Bendtner i undskyldende og forklarende positur i sommer (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner i undskyldende og forklarende positur i sommer (Foto: Lars Poulsen)

Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner forklarer nu, hvorfor han er blevet taget i at begå hærværk. Mandag blev han taget med af politiet og afhørt i forbindelse med hærværk på et træningscenter i det boligkompleks, han bor.

På en overvågningsvideo kan man se, at Nicklas Bendtner gentagne gange forsøger at sparke døren ind til træningscentret, hvor der angiveligt også er en swimmingpool. Og det er denne, der er central i Bendtners forklaring på, hvorfor angriberen sparkede løs.

Se også: Video afslører: Bendtner sparker løs på dørSe også: Agent om Bendtner: Han har jo ikke slået nogen ihjel

- Lørdag aften efter vores sejr over Southampton var jeg ude at spise med familie og venner. Efter vores middag ville vi alle sammen have en nattesvømmetur i mit træningscenter, så vi skiftede til badetøj og tog håndklæder med ned.

- Da vi ankom til træningscentret fik mit nøglekort låsen til at skifte fra rød til grøn, men døren var fortsat låst. Vi troede, at døren sad fast, så vi prøvede at åbne den og lavede nogle skader.

- Jeg undskylder for de ubelejligheder, der er skabt for mine naboer, og jeg har betalt for det hele. Vi havde ikke noget at gøre med de andre skader på bygningen. Sagen er lukket med politiet, og mit fokus er igen på aftenens kamp (mod Olympique Marseille i Champions League, red.), skriver Bendtner i en forklaring på Instagram.

</p><p><iframe src="//instagram.com/p/hK_eD5g_rg/embed/" width="600" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><p>Til Ekstra Bladet fortæller Nicklas Bendtners presserådgiver, Elisa Lykke, at hovedpersonen selv nu koncentrerer sig frem mod aftenens kamp, og at det er aftalt med Arsenal, at der ikke vil komme andre udtalelser, end den Bendtner har givet på de sociale medier.</p><p>- Han er møg, møg ked af det. Han ønsker bare at komme videre, og det samme gør politiet, siger Elisa Lykke og forklarer, at angriberen har dækket alle omkostninger, der har været i forbindelse med episoden.</p><a id="_42d25c08-8830-4f75-9f15-18393e589ca2" href="https://ekstrabladet.dk/plus/sportogspil/igen-igen-igen-bendtners-skandale-pletskud/4725836">Igen-igen-igen: Bendtners skandale-pletskud</a><br /><br /><br /><br /><a id="_ba801f12-91bb-4b57-adc4-13e12f36d9e3" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/PremierLeague/article4824214.ece">Video afslører: Bendtner sparker løs på dør</a><br /><br />

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere