Derfor havde Bendtner jakkesæt på i spa'en

Der findes en god forklaring på, hvorfor Nicklas Bendtner har jakkesæt på til spa'en, selvom han siger, han havde klædt om til badeshorts

Nicklas Bendtner foran Københavns Byret i forbindelse med dommen for spirituskørsel tidligere på året (Foto: Jens Dresling)
Nicklas Bendtner foran Københavns Byret i forbindelse med dommen for spirituskørsel tidligere på året (Foto: Jens Dresling)

En jakkeklædt Nicklas Bendtner forsøgte natten til søndag at sparke døren ind til det spa- og pool-område, der hører til luksusboligkomplekset, hvor fodboldspilleren til daglig bor i sin lejlighed. Hele seancen blev fanget af et overvågningskamera, og derfor blev angriberen mandag hevet med på politistationen, hvor han skulle forklare sin side af sagen.

Tirsdag forklarede han så offentligheden, hvad der rent faktisk var sket. Bendtner havde sammen med venner og familie været ude og spise, og da de kom tilbage ville de have en aftensvømmetur. Ifølge Bendtner klædte de derfor om til badeshorts for at gå ned i spa'en. Her ville døren ikke lukke op, og så forsøgte Arsenal-spilleren i stedet at sparke døren ind. Dog uden det store held. Se hele forklaringen her.

- Lørdag aften efter vores sejr over Southampton var jeg ude at spise med familie og venner. Efter vores middag ville vi alle sammen have en nattesvømmetur i mit træningscenter, så vi skiftede til badetøj og tog håndklæder med ned, skriver Bendtner bla. i den forklaring, som han lagde på det sociale medie Instagram.

Se også: Arsenal: Vi skal have en snak med BendtnerSe også: Video afslører: Bendtner sparker løs på dør

Men på overvågningsbilleder, som den engelske avis 'The Sun' har bragt tirsdag, ser man en jakkesætsklædt og altså ikke en badeshortsklædt Nicklas Bendtner forsøge at komme ud og svømme. Det har fået mange til at spekulere på, om Nicklas Bendtner nu også fortæller hele sandheden i sin undskyldning.

- Så er det fordi, de ikke kender området, hvor Nicklas bor. Der er cirka et par hundrede meter fra lejligheden over til spa'en. Han har jo sine shorts på inde under jakkesættet. Der er ikke nogle af deltagerne, der er gået over gården i shorts. Det er jo ret koldt, og de har haft sne i England, forklarer Nicklas Bendtners presserådgiver Elisa Lykke til Ekstra Bladet, og som hun siger:

- Nicklas elsker jo dampbad og spa, så det var den måde de ville slutte aftenen på.

Se også: Avis: Bendtner anholdt – nu for hærværkSe også: Bendtner undskylder: Døren sad fast

Sådan gik det som bekendt ikke, og i stedet blev danskeren nok engang involveret i en episode, der krævede politiets indblanding. Den tredje dette år.

Ifølge de britiske myndigheder slipper danskeren dog for at blive sigtet i sagen. Han er kun blevet registreret - 'cautioned' - for forseelsen, fordi der er tale om et mindre kriminelt forhold, hvor han ifølge politiet har erkendt de faktiske forhold.

- Han vil muligvis blive præsenteret for en bøde, men det ved jeg ikke på nuværende tidspunkt. Han slipper dog for at skulle igennem retssystemet, siger polititalskvinden til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har også forhold engelsk politi Bendtners forklaring, men de vil ikke kommentere yderligere på sagen.

Nicklas Bendtner er med i Arsenals trup, der tirsdag aften møder Marseille i Champions League på hjemmebane.

Hyggeligt ser det ud. Bendtner drikker drinks på Fugu i det centrale København. (Privatfoto) Sport og Spil Igen-igen-igen: Bendtners skandale-pletskud

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere