Liverpool-legende drømmer om retur til Anfield

Finske Sami Hyypiä nyder stor succes som træner for Bayer Leverkusen og drømmer om managerjobbet i Liverpool

Finske Sami Hyypiä drømmer om at vende tilbage til Liverpool som manager (Foto: AP)
Finske Sami Hyypiä drømmer om at vende tilbage til Liverpool som manager (Foto: AP)

Den tidligere Liverpool-forsvarsklippe Sami Hyypiä indrømmer, at han intet ville have imod at vende tilbage til Anfield som manager for klubben.

- Mange mennesker har spurgt mig om, hvor jeg gerne vil være manager. Der er to specielle steder for mig. Jeg var i Liverpool i 10 år, så det ville være fantastisk. Det betyder ikke, at det er et mål, men det ville være noget specielt.

- Og jeg kommer fra Finland, og der er det største job det som finsk landstræner. Det er heller ikke et mål, men det ville også være fantastisk, siger han til Sky Sports.

Se også: Italiensk storklub efter Agger

Lige nu er Hyypiä med ganske stor succes træner for tyske Bayer Leverkusen, som dyster med om bundesliga-titlen og fortsat er godt med i Champions League.

Højdepunktet som Liverpool-spiller fandt sted i 2005, hvor Hyppiä var med til at vinde Champions League-titlen med englænderne.

Finnen kan måske komme tættere på at anbefale sig som fremtidig Liverpool-manager, hvis Leverkusen onsdag aften vinder over Liverpools ærkerival Manchester United i Champions League-gruppespillet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere