Denne Arsenal-trøje skaber splid

Mathieu Flamini vil absolut spille med korte ærmer, men det bryder med en Arsenal-tradition, så det skal stoppe, siger Arsene Wenger

Mathieu Flamini vil helst spille i korte ærmer, men det bestemmer han ikke selv. Og den regel bryder han (Foto: AP)
Mathieu Flamini vil helst spille i korte ærmer, men det bestemmer han ikke selv. Og den regel bryder han (Foto: AP)

I Arsenal er der opstået en konflikt af de helt sjældne. Den handler om noget så banalt som længden på spillernes spilletrøjer, og i centrum står Mathieu Flamini. Det er således tradition i klubben, at alle spillere bærer samme ærmelængde som anføreren i den enkelte kamp, men det blæser den franske midtbanespiller på.

I klubbens Champions League-kamp i går mod Marseille og i nederlaget til Manchester United i forrige weekend insisterede Flamini så meget på at spille med korte ærmer, at han klippede de lange ærmer af ved albuen. 

Som man kan se på billedet i toppen af artiklen, er Flamini den eneste på holdet med korte ærmer, selvom anfører Per Mertesacker bærer lange. Den slags kan de ikke lide i Arsenals udstyrsafdeling, og ifølge Daily Mail var de rasende på den 29-årige franskmand. 

Manager Arsene Wenger har taget udstyrfolkenes parti og understreger, at Flamini ikke skal bryde sig om at gå i mod traditionen igen. 

- Jeg kan ikke lide det. Det kommer ikke til at ske igen, siger han. 

Selvom de begge snakker fransk, er det dog, som om Wenger og Flamini ikke taler samme sprog. Midtbanespilleren lyder i hvert fald ikke til at ville efterleve sin managers krav.

- Jeg har spillet på højeste niveau i ti år, og jeg kan godt lide at bære korte ærmer. Det er det, jeg kan lide, sagde han efter kampen mod Marseille.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere