Nabo: Bendtner skal smides ud nu!

Nicklas Bendtner er ikke en populær mand i det luksuskompleks, hvor danskeren bor og forsøger at bryde ind i poolområdet midt om natten

Nicklas Bendtner forlader sin lejlighed i luksuskomplekset i Hertfordshire uden for London tirsdag (Foto: W8 Media / Splash News/ All Over)
Nicklas Bendtner forlader sin lejlighed i luksuskomplekset i Hertfordshire uden for London tirsdag (Foto: W8 Media / Splash News/ All Over)

Der er ikke noget mere irriterende end naboer, der larmer midt om natten. Det er også konklusionen hos en af Nicklas Bendtners naboer, der efter angriberens mislykkede natsvømmetur nu ønsker danskeren hen, hvor peberet gror.

Til den engelske avis ' The Sun' sætter en af beboerne i det luksuskompleks, hvor Bendtner bor, spørgsmålstegn ved danskerens forklaring. Men ikke nok med det, så er den 65-årige nabo Stuart Stepsky så træt af sin danske nabo, at han vil forsøge at få ham smidt ud.

- Det er til grin. Pool-området lukket klokken otte i weekenderne. Han har boet her i fem år - tror du virkelig, at han kan være chokeret over, at døren var lukket, når han ville have en svømmetur klokken et om natten, spørger Stepsky retorisk og fortsætter:

- Jeg vil have ham væk fra komplekset, og jeg vil gøre min holdning meget klar over for områdets ledelse, siger Stuart Stepsky til ' The Sun'.

Nicklas Bendtner kom natten til søndag nok engang galt afsted, da han - ifølge angriberens egen forklaring - ville slutte en hyggelig lørdag med venner og familie af med en natsvømmetur. Men døren ville ikke åbne, og så gik Arsenal-angriberen ellers i gang med at sparke løs på døren, der dog ikke åbnede sig af den grund.

Se også: Verden griner: Se de bedste Bendtner-vittighederSe også: Derfor havde Bendtner jakkesæt på i spa'en

 

Uheldigvis for Bendtner blev det hele fanget af et overvågningskamera, og da der også var sket andre skader på fasciliteterne, blev den 25-årige Amager-dreng mandag hevet med på politistationen, hvor han efter at have afgivet sin forklaring slap med en advarsel.

Tirsdag aften kunne han fra bænken se Arsenal slå Marseille 2-0 på hjemmebane ( se højdepunkter fra kampen her), men inden da havde han haft travl med at undskylde på de sociale medier.

- Lørdag aften efter vores sejr over Southampton var jeg ude at spise med familie og venner. Efter vores middag ville vi alle sammen have en nattesvømmetur i mit træningscenter, så vi skiftede til badetøj og tog håndklæder med ned.

Se også: Bendtner undskylder: Døren sad fastSe også: Arsenal: Vi skal have en snak med Bendtner

- Da vi ankom til træningscentret fik mit nøglekort låsen til at skifte fra rød til grøn, men døren var fortsat låst. Vi troede, at døren sad fast, så vi prøvede at åbne den og lavede nogle skader.

- Jeg undskylder for de ubelejligheder, der er skabt for mine naboer, og jeg har betalt for det hele. Vi havde ikke noget at gøre med de andre skader på bygningen. Sagen er lukket med politiet, og mit fokus er igen på aftenens kamp (mod Olympique Marseille i Champions League, red.), skrev Bendtner i en forklaring på Instagram.

Arsenal meddelte i løbet af tirsdagen, at man vil tage sin spiller til en samtale og forklare ham, hvordan man opfører sig, hvis man er på kontrakt i Arsenal, hvilket landsholdsangriberen er frem til sommeren 2014.

Hyggeligt ser det ud. Bendtner drikker drinks på Fugu i det centrale København. (Privatfoto) Sport og Spil Igen-igen-igen: Bendtners skandale-pletskud

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere