Efter ydmygelsen: Overvejer Tottenham Laudrup?

Michael Laudrup bliver nu nævnt som en mulig efterfølger til Andre Villas-Boas, der ikke er populær i Tottenham efter søndagens ydmygelse i Manchester

Michael Laudrup (Foto: AP)
Michael Laudrup (Foto: AP)

Efter et ydmygende nederlag følger altid spørgsmålet om trænerens berettigelse, og dernæst hvem der kunne erstatte denne. Derfor bringes Michael Laudrups navn nu op i forbindelse med det endnu ikke ledige manager-job i Tottenham, der søndag tabte med hele 6-0 til Manchester City.

Det skriver det engelske sportssite SportDirect News.

Tottenham har kæmpet med at finde melodien denne sæson, efter man i sommer solgte superstjernen Gareth Bale til Real Madrid. Og selvom der er brugt cirka en millard kroner på erstatninger - heriblandt danske Christian Eriksen - så har London-mandskabet ikke fået succes.

Se også: Villas-Boas efter nedsabling: Vi skal skamme osSe også: Laudrup: Så vigtigt med tre point

Søndag blev det så til en historisk ydmygelse på udebane mod Manchester City, der vandt hele 6-0. Dagen derpå kan SportDirect News så afsløre, at Tottenham nu overvejer manager Andre Villas-Boas job, og at man bla. kigger på Michael Laudrup som mulig erstatning.

- SportsDirect News kan nu afsløre, at Spurs-ledelsen er på udkig efter potentielle afløsere til manageren, og at Southamptons Mauricio Pochettino lader til at være deres førstevalg, skriver siden, men nævner også, at Laudrup er i spil på grund af de ting, han har gjort i Swansea.

Laudrup og Swansea vandt i lørdags en forløsende 2-1 sejr ude over Fulham og rykkede op som nummer 10 i rækken. I øvrigt blot en plads efter Tottenham.

Michael Laudrup har dog ikke just solgt sig selv i kampene mod Tottenham. I tre opgør er det blevet til tre nederlag for Laudrups Swansea mod 'Spurs'.

Du kan se højdepunkter fra både Manchester City - Tottenham og Fulham - Swansea i toppen af artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere