Nu igen: Laudrup nævnes som Spurs-emne

Med en krise coming up i Tottenham nævnes Michael Laudrup igen og igen som afløser for André Villas-Boas

Michael Laudrup sættes qua sin succes i Swansea i forbindelse med Tottenham. (Foto: AP)
Michael Laudrup sættes qua sin succes i Swansea i forbindelse med Tottenham. (Foto: AP)

Når Tottenham torsdag aften fryser alle tænkelige legemsdele af i Europa League-kampen i Tromsø nord for polarcirklen, er det med André Villas-Boas på sidelinjen.

Portugiseren, der sandsynligvis vil ønske sig hjem til varmere himmelstrøg i hjemlandet, mens nordmændene nok bliver sat på plads, har brug for sejr og brug for noget selvtillid og medvind efter nogle kritiske dage.

6-0-beten til Manchester City i weekenden gjorde og gør ondt på alle i og omkring den traditionsrige London-klub, og det har naturligvis tændt et bål i pressen, der gerne ser Villas-Boas blive smidt på porten, så en ny mand kan tage over.

Sådan arbejder den tabloide presse, når der er krise i en fodboldklub.

Se også: Avis: Villas-Boas nærmer sig fyringSe også: Tysk klubboss: Dansker er en usleben diamant

Og selvom Villas-Boas udadtil virker rolig og uberørt af situationen og presset fra journalisterne, må det nage at se andre kollegaer blive sat i forbindelse med stillingen.

- Jeg er immun lige nu. Jeg plejede at lægge meget i situationer som denne. Men det gør jeg ikke mere. Jeg er meget indifferent. Der er kun en fraktion, der sætter mig under pres, og det er pressen. Jeg har både bestyrelsens og spillernes opbakning, sagde han under pressemødet onsdag i det nordnorske.

Real-kammerater
Arvtagere er der ellers nok af, hvis man eksempelvis skal tro Daily Mail.

Forleden blev Mauricio Pochettino nævnt. Den 41-årige argentiner nyder stor succes i Southampton, som han har været manager for siden januar.

Torsdag er turen kommet til andre mere kendte navne i danske ører. Luis Enrique og Michael Laudrup.

Se også: Eriksen-rival flået ud og dumpet i ydmygelse

De tidligere holdkammerater i Real Madrid er forskellige steder i deres karrierer. Mens danskeren efter udfordrende jobs i Spanien og Rusland har fundet melodien i Swansea City, kniber det mere for kammeraten Enrique i Celta Vigo i bunden af La Primera Division. Forinden havde han to utilfredsstillende sæsoner i AS Roma, hvor det ikke lykkedes at kvalificere holdet til Europa Cup'en.

Det der dog taler for 43-årige Enrique i Spurs er Franco Baldini, der er teknisk direktør i klubben. De to har tidligere arbejdet sammen i AS Roma.

Villas-Boas har i øvrigt ikke meget tid til at trække vejret efter Tromsø-kampen. Allerede søndag venter Manchester United på White Hart Lane i endnu en gyser for Tottenham.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere