Pensionist-nabo: Bendtner overfaldt mig

Det er ikke første gang, Nicklas Bendtner har gjort sig upopulær i det luksuskompleks, som han bor i udenfor London

Nicklas Bendtner forlader luksuskomplekset i Bushey for at tage til kamp tirsdag aften (Foto: W8 Media / Splash News/ All Over)
Nicklas Bendtner forlader luksuskomplekset i Bushey for at tage til kamp tirsdag aften (Foto: W8 Media / Splash News/ All Over)

Nicklas Bendtner har været til så stor gene for sine naboer flere gange, at de ønsker ham væk for alt i verden. Onsdag stod den 65-årige nabo Stuart Stepsky frem i den engelske avis The Sun og forklarede, at han ikke troede en døjt på danskerens forklaring, og han ville gøre alt for at få ham væk.

- Det er til grin. Pool-området lukker klokken otte i weekenderne. Han har boet her i fem år - tror du virkelig, at han kan være chokeret over, at døren var lukket, når han ville have en svømmetur klokken et om natten, spørger Stepsky retorisk og fortsætter:

- Jeg vil have ham væk fra komplekset, og jeg vil gøre min holdning meget klar over for områdets ledelse, siger han.

Se også: Nabo: Bendtner skal smides ud nu!Se også: Sportspsykolog: Er du dum, Bendtner?

Torsdag uddyber han så overfor BT, hvor store problemer den skandaleombruste danske landsholdsangriber skaber i boligkomplekset.

- Da han først flyttede ind, hilste jeg pænt på ham og sagde hej, men han mumlede bare arrogant tilbage. Inden længe begyndte han at spille høj musik midt om natten. Den første gang skruede han ned, da jeg klagede. To dage efter var den gal igen. Tredje gang åbnede han ikke for mig, og derfor kastede jeg småsten op på hans rude. Han åbnede vinduet og så spurtede han ellers nedenunder og kastede sig over mig. Vi lå og tumlede rundt på græsset udenfor, indtil en sikkerhedsvagt skilte os ad, fortæller den 65-årige pensionist til BT.

Ifølge naboerne skaber det stort set altid problemer, når Bendtner har vennerne på besøg. Lidt for meget fest og lidt for lidt god opførsel, fortæller naboerne.

Se også: Ståle: Ring til mig, Bendtner

Nicklas Bendtner kom rigtig i unåde, da han natten til søndag blev fanget på et videokamera, hvor han forsøgte at sparke døren ind til områdets pool- og spaområde. Dog uden held. Angiveligt skulle der også være lavet en del anden hærværk, men om Bendtner stod bag det, er ikke sikkert.

Sikkert er det dog, at den 25-årige dansker dagen efter blev afhørt af politiet, som lod ham slippe med en advarsel, der dog bliver registreret i straffeattesten. Bendtner undskyldte overfor offentligheden og lovede, at han nok skulle betale for skaderne.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Bendtner-lejren, der ikke har nogen kommentarer til naboens anklager.

Se også: Bendtner undskylder: Døren sad fastHyggeligt ser det ud. Bendtner drikker drinks på Fugu i det centrale København. (Privatfoto) Sport og Spil Igen-igen-igen: Bendtners skandale-pletskud

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere