Bendtner svarer igen: Det er en heksejagt

Overskrifterne om overfald, destruktiv adfærd og rabiate skældsord - uden bevis - har taget overhånd, mener Bendtner-lejren

Nicklas Bendter kan absolut ikke nikke genkende til sin pensionistnabos anklager. (Foto: Bogdan Maran/AP)
Nicklas Bendter kan absolut ikke nikke genkende til sin pensionistnabos anklager. (Foto: Bogdan Maran/AP)

Arsenals og det danske landsholds angriber Nicklas Bendtner har de seneste dage igen ufrivilligt trukket overskrifter i både engelske og danske medier.

Anledningen var forsøget på i weekenden at sparke en dør ned til pool- og spaområdet i det eksklusive lejlighedskompleks uden for London, hvor han bor, og i kølvandet har naboer luftet deres utilfreds med danskeren. Blandt andet har den 65-årige Stuart Stepsky hævdet, at Bendtner tidligere har overfaldet ham, da han forsøgte at få fodboldstjernen til at dreje volumenknappen på sit anlæg en halv omgang til venstre.

Se også: Pensionist-nabo: Bendtner overfaldt migSe også: Bendtner undskylder: Døren sad fast

Nu er anklagerne gået for vidt, mener Nicklas Bendtner og hans nærmeste rådgivere.

- Nicklas Bendtner har taget ansvar for og beklaget den skade og gene, som hans boligkompleks har lidt under natten fra lørdag til søndag, i forbindelse med sit forsøg på at komme ind i ejendommens svømmehal. Skaden mod døren vil, som tidligere nævnt, blive udbedret på Nicklas' regning, udtaler Nicklas Bendtners PR-agten Elisa Lykke på vegne af fodboldspilleren.

- Men det sidste døgns overskrifter om voldelige overfald, destruktiv adfærd og rabiate skældsord mod andre beboere - uden nogen form for bevis, politianmeldelse eller domsfældelse - har nu taget overhånd, og er blevet en decideret heksejagt.

- Nicklas er aldrig blevet dømt for vold og kan absolut ikke nikke genkendende til Stuart Stepskys anklager om overfald, konstaterer PR-agenten i pressemeddelelsen.

Se også: Se billederne: Bendtners lukkede luksusland

Se også: Ståle: Ring til mig, Bendtner Ståle: Ring til mig, Bendtner

Samtidig indeholder forsvarstalen for Nicklas Bendtner også en stikpille til naboerne.

- Nicklas har i øvrigt ikke boet i boligkomplekset de sidste tre år, da han har boet både i det centrale London, Torino, Danmark og Newcastle og har lejet lejligheden ud. Så den eventuelle larm, der refereres til, er for over tre år siden. Nicklas bor nu i lejligheden med sin kæreste Julie Zangenberg, hvor de har deres hverdag og lever et stille og roligt liv.

- Episoden i lørdags var første og eneste gang i lang tid, hvor Nicklas Bendtner havde venner og familie på besøg til et arrangement i London. Det er altså ikke et tilbagevendende problem, som der lige nu påstås, lyder det i pressemeddelelsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere