Sturridge skadet under træning

Liverpool afventer svar fra lægestaben, efter Daniel Sturridge kom til skade med sin ankel under træning

Foto: AP/Peter Byrne
Foto: AP/Peter Byrne

Daniel Sturridge har sammen med angrebsmakkeren Luis Suarez været i nærmest sensationelt god form i denne sæson, hvor begge spillere har nettet ni gange i indeværende Premier League-sæson. Senest blev Sturridge Liverpool-helt, da han med sin sene udligning sikrede 3-3 i lokalopgøret mod Everton. 

Men nu frygtes det, at Sturridge muligvis skal tilbringe noget tid på tribunen. Angriberen kom således galt af sted med sin ankel til træning, og Liverpool bekræfter på klubbens hjemmeside, at Sturridge skal undersøges for skadens omfang. Uanset resultatet er Sturridge mere end tvivlsom til opgøret i morgen mod Hull. 

Se også: TV: Se Liverpool-keepers vilde håndboldredning

Det er ikke første gang, at Daniel Sturridge har problemer med sin ankel. Således pådrog angriberen sig den samme skade tilbage i maj, da han spillede for det engelske landshold, og ved den lejlighed tog det godt og vel tre måneder, før angriberen var tilbage i fulde omdrejninger igen. 

Liverpool ligger inden weekendens runde nummer to i Premier League med samme pointantal som Chelsea, og med bare fire point op til Arsenal på rækkens førsteplads.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere